2777
2789
عنوان

نگهداری از گربه 🫀

240 بازدید | 23 پست

اطلاعاتی دارید؟ من گربه توی حیاط نگه می داشتم  و بهشون غذا میدادم ولی اونا رفت و آمد دارن و اصالتا مال خیابان هستن 

و الان چند ساعت پیش سرپرستی یک گربه dsh رو بر عهده گرفتم که ۶ ماهش هست و فکر می‌کنم تغریبا میفهمه دیگه بچه ، بچه نیس 

بیماری زمینه ای نداره و کچاپ شده و قرص انگل خورده 

نر هست 

اطلاعاتی دارید لطفا بگید تا اطلاعاتم کامل بشه 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

من واقعا این حیوونای کیوت رو دوست دارم 

الان نگید گربه نازایی میاره و فلان=/

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

جدی دایی عموت هستن اینجا؟😂

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جدی دایی عموت هستن اینجا؟😂

دایی و عمو واقعی نیستن دخترن همشون 

مث خاله بازیه😂دلمون یکم خوش باشه 

کچاب یا چکاب ؟ اگر کچاب شده باید گربه رو بخوری😋

کیبوردم هر گوهی دلش میخاد مینویسه:/

من ۳ تا گربه نگه میدارم

باید واکسناشو بزنی 

شناسنامه براش بگیر 

غذای خشک برند خارجی بده ایرانی اعتیاد میاره

خمیر مالت بهش بده لیس میزنه خودشو ممکنه پشمام گیر کنه توی معدش

اسباب بازی براش بگیر 

بستنی های خوراکی خیلی دوست دارن

علف پروتیین یا براش بگیر یا درست کن

و اینکه غذای خونگی هم حتما باید توی وعده غذاییش باشه

ناخوناشو بده دامپزشک کوتاه کنه تایی بلند شد

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
واییی منممم:))🥲 یدونه داشتم گذاشت رفت😐😂

نه مال من بچه هاشم میاره از وقتی بچه بود تا الان که بچه زاییده دارمش ۳ تا بچه ماه داره 

و ۶ ماهگی هم هنوز بچه حساب میشه گربه ها یک سالگی به بلوغ کامل میرسن 

خاک دستشویی هم براش بگیر دونه های خاک درشت باشه بهتر جذب میکنه و خاکشو زود به زود تمیز کن

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
من ۳ تا گربه نگه میدارم باید واکسناشو بزنی  شناسنامه براش بگیر  غذای خشک برند خارجی بده ...

ناخنشاش هنوز بلند نیست 

فردا قراره بیارمش

و ۶ ماهگی هم هنوز بچه حساب میشه گربه ها یک سالگی به بلوغ کامل میرسن  خاک دستشویی هم براش بگیر ...

خاک دارم خاک  گربه دیگ؟

ناخنشاش هنوز بلند نیست  فردا قراره بیارمش

واکسناشو حتما بزن اولین فرصت

کیسه مقعدیشم باید چک کنی هرچند وقت یه بار اگر خودش نمیتونه تمیز کنه تو تمیز کنی