2777
2789
خدا کنه همه حرفاش چرت و پرت باشه  من ازش پرسیدم خاستگار قبلی برمیگیره مادرش باعث رفتنش شد  ...

من جواب سوالمو خودم میدونم.برای وقت گذروندن گاهی میام میپرسم.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواستم امتحان کنم گفتم خاستگار قبلیم درموردم چ فکری میکنه  درموردش گفت ک فکری نمیکنه برگشت ن ...

سوال الکی جواب الکی در میاد. حداقل یه سوالی بپرس  ک جوابشو هفتاد درصد میدونی

پس نتیجه میگیریم هیچکس نمیتونه بگ اونم ندیده و نشناخته 

نه نمیتونه.من به قهوه و تا ر و ت پیش ادم حرفه ایی که اهل دعا هم نباشه.یعنی دعانویس نباشه.اعتقاد دارم.اونم مشخصات میگره.سنتو حتی.ولی یک نفر خیلی درست گفت.کاملا.با این که چون دیگه بهم گفت جوابمو نمیده.فندوق جانم.

نه نمیتونه.من به قهوه و تا ر و ت پیش ادم حرفه ایی که اهل دعا هم نباشه.یعنی دعانویس نباشه.اعتقاد دارم ...

عزیزم من پیش کسی گرفتم اسم و تاریخ تولد میپرسه درست میگه جوابش برخلاف چیزی بود که فندق جانم به من گفت،ببین اکثرا حال درست میگند،آینده پنجاه پنجاه هست،آینده با تصمیمات ما تغییر می کنه،من حتی میدونم آن کسی که گرفتم م و ک ل داره  

عزیزم من پیش کسی گرفتم اسم و تاریخ تولد میپرسه درست میگه جوابش برخلاف چیزی بود که فندق جانم به من گف ...

خب برای هرکسی یک جوره.وذانرژی ها توی زمان های مختلف متفاوت هست...انرژی منو شما هم متفاوت...

عزیزم من پیش کسی گرفتم اسم و تاریخ تولد میپرسه درست میگه جوابش برخلاف چیزی بود که فندق جانم به من گف ...

منم سوالم خیلی اینده نبود البته....انشاا..که زودتر اتفاق بیافته..من خودم انرژیمو مثبت میکنم.که خیر پیش بیاد.🤗

خب برای هرکسی یک جوره.وذانرژی ها توی زمان های مختلف متفاوت هست...انرژی منو شما هم متفاوت...

البته به انرژی اعتقاد دارم،برای بعضی آدم ها درست میاد برای بعضی ها نه،چون خودم سالهای دور حتی پیش معروف ترین گرفتم همین اتفاق برای من و دوستم افتاد،برای یکی از ما اتفاق افتاد برای دیگری کمی،اینم بگم زمان هم معمولا درست نمیگند،ایشالله هر چی خیره برای شما اتفاق بیفته