2777
2789
شما حذف کاربری هستید که من زدم نمیاد چیزی 

به ما رسید تعلیق شد 

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر ۱۳۶۷ راست میگ چیزایی ک میگ؟ فا.ل میگیره

بعضی حرفاش راسته

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
میشه بگی چی پرسیدی و دوتا جوابش چی بود

ببین شاید من نباید دوبار‌ می پرسیدم.بار اول گفت اون ادم خوب خیلییی خوب ازدواج.بار دوم برعکس گفت...

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
ببین شاید من نباید دوبار‌ می پرسیدم.بار اول گفت اون ادم خوب خیلییی خوب ازدواج.بار دوم برعکس گفت...

خدا کنه همه حرفاش چرت و پرت باشه 

من ازش پرسیدم خاستگار قبلی برمیگیره مادرش باعث رفتنش شد 

گفت اره و برنمیگرده و بهت فکر نمیکنه 

درصورتی ک من اصلا خاستگار قبلی ندارم