2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفته فردا صبح ۷بریم

503 بازدید | 19 پست

میخواد بره واسه خودش مانتو بخره منم گفته باهاش برم وای خدا😭😭😭هنوز عروسی نکردم و عقدم همیشه سعی کردم ی فاصله ای بینمون باشه و زیاد صمیمی نشم تا حرمتا بینمون حفظ شه واسه همین معذبم باهاش 

از ی طرفم من با هیچ کس راحت نیستم یعنی با صمیمی ترین دوستم م نهایتش نیم ساعت میتونم باشم با خانوادم همینطور یعنی زود میخوام برم اتاقم و تنها باشم هیچ کلاسی نمیتونم برم چون حوصله یکی دیگه رو ندارم نمیتونم مهمونی برم چون همون نیم ساعت اول حوصلم میکشه بعدش کلافه میشم فقط کنار نامزدم راحتم به نظرتون مشکلم چیه؟ باید برم مشاور؟ 

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

خیلی معذرت میخوام ولی با این اخلاقت چجوری راضی به ازدواج شدی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه 7 صبح مانتو فروشی بازه 🥴

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

پس چرا ازدواج کردی. نمیتونی که خودت و شوهرت رو از همه ببری و بشینی توخونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ی سوال اسی اگه اینجوری پس چجوری باشوهرت اشنا شدی

عجیبه برام

من خودم حوصلم کمه ولی خانواده اوکیه ولی پسرا و دویتام نه

پس با شوهرت چجوری میحرفی

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
خیلی معذرت میخوام ولی با این اخلاقت چجوری راضی به ازدواج شدی ؟

دیگه ۵سال مخمو زد عاشفش شدم تنها کسی که کنارش احساس راحتی میکنم نامزدمه متاسفانه کنار مادرمم زیاد نمیتونم بشبنم😭

فقط خدا کنه نامزدت هم مثل خودت باشه دقیقا

اگه اون اجتماعی باشه و دلش رفت و امد و دوست بخواد کارتون خیلی سخت میشه ها

ولی ۷صبح مانتوفروشی باز نیست

شهر ما اون ساعت فقط سوپری نونوایی و تره بار بازه 😄

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
۷ صبح مگه کله پزیه باز باشه😐😐😐

راهمون تا بازار دوره بعدشم میخوایم بریم مراسم خواهرش وای خدا منو بکش فردارو نبینم😭😭

فقط خدا کنه نامزدت هم مثل خودت باشه دقیقا اگه اون اجتماعی باشه و دلش رفت و امد و دوست بخواد کارتون ...

اتفاقا همین مشکل و داریم اون دلش هی مهمونی و جمع میخواد اما من میگم دوتانون تنها باشیم نمیدونم چاره چیه