بچه ها خونه من و داییم تو ی شهر بعد داییم یا زنش هفته ای یکبار زنگ میزنن براشام بیا خونمون منم میرم رفتارشونم باهام خوبه منم خوبم باهاشون مثلا اگه غذا زیاد بپزم براشون میبرم سبزی یا خمیر فلافل یا ترشی مخلوط درست کنم همیشه سهمشون ب مقدار زیاد میدم اونا زیاد خونه ما نمیان چون چهارتا بچه قد و نیم قد داره منم ب همین دلیل کیک یا میوه میبرم براشون ک دست خالی نباشم من ی بچه دارم و پسرم فضول نیس برم جایی اذیت نمیکنه بعد وقتی با زنداییم میشینیم حرف بزنیم خیلی از بدی مادربزرگ و پدربزرگم میگه از خاله هام حتی نفرینشون هم میکنه منم هیچی نمیگم میگم گناه داره دلش پره بنظرتون فکر نمیکنه من خنگم یا من اشتباه نمیکنم ک هیچی نمیگم و طرفشونو نمیگیرم اینم بگم ک بابابزرگم برا عروسی داییم خودش عروسی گرفت براش و طلا خرید خونه و زمین هم بهش داد اما الان هیچی ندارن ولی جهاز ب داییم نداد برا همین زنداییم خیلی ازشون بدش میاد اینم بگم اول زندگی مستقل بودن بعد چندسال ک خونه و زمینو فروختن رفتنپیش بابابزرگم زندگی کردن اینم تقصیر خودشونه الان همش میگن هیچ کاری برامون نکردی پدربزرگم میگه من ی پیرمردم ب همه بچه هام جلو جلو ارثشون دادم ک ی وقت بعدها مشکل بینشون پیش نیاد
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خودشون کم آوردن دنبال مقصرن، اکثر آدما همینن تو فرهنگ ما
بعد دایم چهار بچه داره بچه آخری رو خاستن سقط کنن بابابزرگم نزاشت گفت گناه داره من خرجشو میدم الان هم خیلی مواد غذایی براشون میفرسته ولی بازم فحش میخورن
بگو زندایی من نمیدونم از جزئیات ارتباطتون خبر ندارم اگه میشه پیش من درموردشون حرف نزن ، اونا در حق من بدی نکردن و درست نیس پشت سرشون این حرفا رو بشنوم...
همونطور که شما درحق من بدی نکردی و اگه کسی غیبتتو کنه نمیزارم ادامه بده...
بی کفایتن متاسفم، بنظرم اگه از تو هم خیر نمیرسید مفتی دعوتت نمیکردن😐
من چون اونا زیاد نمیان بخاطر اینکه بچه زیاد دارن دست پر میرم ک راحت باشم بابابزرگم نزاشت بچشونو سقط کنن الان بیشتر بخاطر اون فحش میدن من میگم میزاشت سقط کنه چیکارش داشتن