2821
2789
عنوان

بعد عمل بینی

234 بازدید | 27 پست

11، 12روزه عمل کردم دوروزه داخل بینیم حالت خونابست اما بیرون نمیریزه ها اما نگاه میکنم معلومه پره حالت خونیه توش پره های بینیم که خونیه میبینم اونجاها بخیه داره عادیه؟؟ به دکترم گفتم گفتش که عادیه باید بریزبیرون کثیفی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا داده میزنم

خو خو خوبه دیگ بزنش مرتب...

من یادمه تا 4ماه بینیم همینطور بود...

بعد خوب شد دیگ...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
اره بنظرم که حابیده فقط اول صبحا یکم ورم داره که چند ساعت بعدش برطرف میشع

من بغل بینیم هنوز ورم داره چهار دهم میشه پنج ماه عمل کردم یعنی ورمش طبیعیه قراره برام کورتون بزنه سه ماهه هم کورتون زده بودم

من بغل بینیم هنوز ورم داره چهار دهم میشه پنج ماه عمل کردم یعنی ورمش طبیعیه قراره برام کورتون بزنه سه ...

خب طبیعبه تا یکسال برا خیلیا ورم داره بنظرم که از کورتون استفاده نکن یه مدت زمان بدی خودش ورمش میخابه 

ولی من یکی از بخیه های بینیم هنوز نیفتاده ینی طبیعبه؟ 

برا شماچی؟ 

برا چی کورتون خوب نیست؟ بخیه دقیقا کجای بینیت هست من بالا از داخل نوک بینیم هنوز هست

نمیدونم از یکی دوستام شنیدم که که میکفت بینیش خالی کرده انگار پوستش سوراخ سوراخ شده بد شده خودم ندیدمش فقط شنبدم 

اره منم دقیقا همونجا پس طبیعبه؟ 

عاخه من دکترم کلا رفته از شهری که عمل کردم ملا دیکه نمبتونم برا معاینه برم متاسفانه