2777
2789
عنوان

خوابیدن...

180 بازدید | 17 پست

بچه ها چیکار کنم صبح زود بیدار شم بشینم پای درس؟😐

هر کاری میکنم نمیتونم زودتر از ۱۲ ظهر بلند بشم و زودتر از ۲ ۳ نصفه شب بخوابم از ۱۲ سالگی عادت به شب بیداری دارم متاسفانه که فقط تو ۹ ماه مدرسه درست میشد وقتی تعطیل میشدم دوباره شب بیداری الان ۲۰ سالمه

پشت کنکوریم مدرسه هم ندارم که خوابم درست شه نمیدونم چیکار کنم راهکار بگین بتونم صبح زود پاشم مثلا ساعت ۵ و ۶

امروز گوشیم و گذاشتم ساعت ۸ ولی هی پا شدم هی چرت زدم اخر تا ۱۲ و نیم خوابیدم😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل خوابیدن از خودت بپرس من واقعا میخوام فردا زود پاشم؟ و با جدیت چند بار بگو باید پاشم

وقتی جدی باشی پامیشی من خودم تجربه دارم

🇵🇸🇮🇷لبیک یا خامنه ای💚🇮🇷 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

وقتی تو دوران مدرسه تونستی یعنی الانم میتونی پس باتکرار این حرفها بهانه تراشی نکن یه عمر واسه خواب و ...

تو دوران مدرسه هم چون مجبور بودم پا میشدم اما خواب الو بودم و پنجشنبه جمعه تااااا ظهر میخوابیدم 

نه بابا بهانه ی چی

تو دوران مدرسه هم چون مجبور بودم پا میشدم اما خواب الو بودم و پنجشنبه جمعه تااااا ظهر میخوابیدم  ...

عصر نخواب صبحم زودپاشو دوش اب ولرم بگیر دو سه دور بدو چند روز تحمل کن اوکی میشب

بعدش چه اشکالی داره از ظهر تاشب بخون هر جور راحت تری حتما نباید صبح زود باشه 

اخه مشکل اینه که ظهر هم خواب الو هستم

مشکل کم خونی و کمبود ویتامین هم دارم هنوز حل نشده واسه همین خوابم زیاده و زود خسته میشم و انرژی ندارم 

عصر نخواب صبحم زودپاشو دوش اب ولرم بگیر دو سه دور بدو چند روز تحمل کن اوکی میشب

وااااا ننه خدا یهویی؟🤐😭😭😭😭😭نمیشه به خدا بهانه نیست نمیتونم دوش صبح زود تا حالا تو عمرم این کارو نکردم

الان دوست دارم بدونم چجوری تنظیم کنم خوابم و چیکار کنم شب خوابم ببره 

من یه دوست داشتم کلا شب ها درس می خوند  خودت رو اذیت نکن شاید روال تو از شب باشه

اره شب ها پر انرژیم ولی اینجوری خوب نیست چون شب باید آدم بخوابه باید هرجور هست این عادت شب بیداریم و ترک کنج بعد کنکورم صبحه🥲