2777
2789
عنوان

کار. لطفا بیاید😢

91 بازدید | 1 پست

سلام خوبین

میخوام یکم باهاتون درد دل کنم

اگه نظرتونو بگید ممنون میشم. و راهنماییم کنید ( خودتونو جای من بذارید)

من ۲۲ سالمه ۳ ماهه در یک کارگاهی مشغول به کار شدم. اونجا یه صاحب اصلی داره که هرروز اونجا هستش. و یک سرپرست خانم. من زمانیکه رفتم اینجا هنوز ۱ ماه و نیم مونده بود تا دانشگاهم تموم بشه. صاحب اصلی با ایت قضیه کنار اومدن و گفتن ایرادی نداره. ولی از وقتی رفتم این سرپرست خانم چندبار بهم تیکه انداخت که باید میذاشتی کلاسات تموم بشه و من نمیدونم چجوری موافقت کردن وقتی هنوز دانشجویی و از این حرفا..

من صبوری کردم و فقط هرسری گفتم صحبت کردم و مشکلی ندارن با این قضیه. ولی باز چندین بار اعصابمو خورد کرد. 

خلاصه دانشگاهم تموم شد و این خانم رفتارش با من یکم بهتر شد.( هرچند خودم خیلی با صبوری برخورد کردم دیگه بهونه ای برای بدرفتاری نداشت).

یجوریه میز کارمون نزدیک به همه. این خانم هرروز به من و یکی دیگه که کارمون یکی هستش میگه فلان چیزو برای من بیار. همچین چیزی رو بده.

یا مثلا دنبال فلان چیز بگرد.

منم هرسری انجام میدم. براش میبرم. اونم چون میبینه مثل حمال هرچی میگه انجام میدم رفتارش باهام خوبه. ولی شخصیتش جوریه که کافیه یبار یجوری برخورد کنم که به حرفش گوش نداده باشم، با لحن بدی باهام صحبت میکنه

شخصیتش اصلا خوب نیست یبار خوبه یبار دعوا داره باهات. خیلی سعی میکنم از اینجور ادمای سمی دوری کنم ولی خب متاسفانه تو محیط کار نمیشه. مخصوصا که منم بعضی وقتا از اون سوالایی دارم که باید راهنماییم کنه.

این دستور دادن یکسره و اینکه مثل زیردست خودمو احساس میکنم خیلی ازارم میده.

شما جای من بودید چیکار میکردید؟ انجام میدادید براش؟

اخه اگه نخوام انجام بدم نمیدونم باید چجوری رفتار کنم یا چیکار کنم که دیگه بهم نگه اینو برام بیار اونو برام بیار. 

والا من خودم برای خودم هرچی نیاز داشته باشم خودم بلند میشم خم میشم خودم کارمو انجام میدم. 

ولی اون انقدر خودخواه و پروعه یبار از جاش بلند نمیشه خودش چیزی که نیاز داره بیاره

خیلی اعصابم خورده خلاصه نمیدونم کار درست چیه لطفا خودتونو بذارید جای من اگه شما بودید چیکار میکردید؟؟ با توجه به همه چی که توضیح دادم. سرپرست اونجاست خیلی براش احترام قائلن اگه گوش ندم با رفتاراش و لحن حرف زدنش اعصابمو خورد میکنه و مهم تر از همه اینکه منم بعضی وقتا از اون سوال دارم اگه باهم سنگین بشیم نمیشه😢

ولی واقعا خیلی دارم اذیت میشم فقط بخاطر همین بیگاری کشیدنا😢