دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 عنوان ازمایش بتا 66 بازدید | 10 پست روز موعدم 60شده داغونم چیکارکنم بالاتر بره ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 1402/05/09 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5447 خودش بالا میره چ ن مثبته داغونی خب مبارکه دیگ هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
mmnmm عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 394 خوبه که بالای ۲۵یعنی بارداری بعدش هم هنوز روز موعده خودش دیگه میره بالا خواهر خدایا شکرت🤗این جمع سه نفرمونو عشقه😍خدایا خودت مواظب عشقمو ثمرمون باش😢
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 خوبه که بالای ۲۵یعنی بارداری بعدش هم هنوز روز موعده خودش دیگه میره بالا خواهر میترسم بیاد پایین وبیافتم رو خونریزی ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 چند روز بعد رابطه ازمایش دادی؟ والا دقیقا نمیدونم همیشه میرفتم دکتردارو مصرف میکردم مرتب اقدام این ماه هیچ کدوم اصلا امیدنداشنم ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
mmnmm عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 394 میترسم بیاد پایین وبیافتم رو خونریزی نه استرس نداشته باش توکل بخدا چون روز موعدته کمه یکی دوروز دیگه اگه بدی بالاتر میره خودش خدایا شکرت🤗این جمع سه نفرمونو عشقه😍خدایا خودت مواظب عشقمو ثمرمون باش😢
gelarisam عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1243 والا دقیقا نمیدونم همیشه میرفتم دکتردارو مصرف میکردم مرتب اقدام این ماه هیچ کدوم اصلا امیدنداشنم&nbs ... خب ببر نشون ماما یا متخصص زنان بده دیگه
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 دارو خوردی این ماه؟ نه اصلا ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
70baran72 عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 4998 دو روز دیگه دوباره تکرار کن آزمایشودوتا جوابارو بگیر برو پیش پزشکتچند وقته اقدامی؟