2777
2789

خرین رابطه ۷روزی میگذره ینی خوب قبل تر از اون هم رابطه داشتیم بنظرتون الان درست نشون میده؟پنج روز دیگ موعد پریود شدنم ولی الان چهار پنج روزه که درد پریودی دارم فک مبکنم هرلحظه میخام پریود شم منم بیبی چک زدم عصر اینجوری شد اول یه حال خیلی کمرنگ بود بعد از سه دیقه پررنگ تر شد امکانش هست بنظرتون که حامله باشم یا به خاطر امپوله؟؟ اینو هم بگم ۱۳روز از زدن امپول اچ سی جی میگذره/:

بزا

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذاشتم

انگار خرابه عزیزم بزار بعد موعد دوباره بزن انشالله خیره

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم