2777
2789
عنوان

پسرداییم😑

204 بازدید | 10 پست

همش پیام میده بهم خیلی رو مخمه من خطمو به امید اینکه کسی مزاحمم نمیشه عوض کردم ولی این رفت از رو گوشی مامان بزرگم شمارمو برداشت همه پیاماشم فقط شر و وره یعنی فقط میخواد یه چیز تو پیوی من بگه خیلی کنه اس بعد از یکی ویساشم فهمیدم پیش رفیقاش بود میترسم اوناهم شمارمو بردارن از گوشی این چون سر خط قبلیم اونا هم مزاحم شده بودن بعد زشت هم هست بلاکش کنم 

یه راهکار بدین چیکار کنم🥴🤝

پیاماشو باز نکن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلاک کردن کار پسندیده اییه  

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

دوستاش مزاحمت میشدن، دهنش رو که جر ندادید هیچ ,تازه زشت هم هست که بلاکش کنی؟ 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..