ما الان دو ساله اومدیم خونه خودمون که آپارتمانی هست.آپارتمانمون سه طبقه است که تو هر طبقه سه واحد است.الان کلید پشت بام ساختمانمون رو فقط مدیر ساختمان داره،هر چی هم بهش میگیم کلید پشت بام رو بده بریم خودمون ازش بسازیم میگه نه کلید رو فقط من باید داشته باشم واسه امنیت ساختمان و .....حالا خونه هم از خودمونه.الان میخواستم برم کُلر رو درست کنیم روشن کنم ،الان رفتم درش رو زدم کلید رو بگیرم خانم خونه نیست.خونهمونم گرمه اصلا نمیشه نشست.شما هم فقط کلید پشت بام دست یه نفره یا واسه خودتون دارید
قبلاً واحد ۴ شب و نصف شب میرفت سر صدا میکردن مدیر ساختمون قفل زد از وقتی اونا رفتن قفل بازه والا کولر ما رو خود مدیر ساختمون سرویس میکنه 😅😅😅خبر نداریم ازش
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷 از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
پشت بوم ارث باباشه مگه میتونی بری مگه اینکه طبقه نزدیک پشت بوم رو طرف خریده باشه بگه پشت بوم ...
والا نمیدونم به هیچ کدوم از واحدها چه مستاجر باشند چه صابخونه کلید رو نمیده میگه اگه پشت بوم کار داشتید بیاد از خودم بگیرید دوباره بیاید پس بدید.خونه خودش همکفه
اجازه چرا میگیری ازش یکبار مثلا امروز که اومد بگیر که بری پشت بوم از روش بساز بعد بده بهش به ا ...
اخه میگه کارتون پشت بوم تموم شد دوباره کلید رو سریع پس بدید،بعد خودش عقلش نمیرسه بگه شما که خونه از خودتونه،پشت بومم که لازمت میشه کلید رو بده.نمیدونم به اینش فکر نکردم
الان با یه کیلید ساز برو بالا پشت بوم بگو از روی قفل یکی واست بسازه
نمیدونم میخوام اگه اومد برم بهش بگم پشتبوم که فقط مال شما نیست ما هم سهم دارید ولی فکر نکنم بفهمه هر چی بگیم حرف خودش رو میزنه،اونسری شب بود ساعت ۱۲ یا ا شب بعد کلرمون پمپ مشکل پیدا کرده بود آب از کلر میزد بیرون بعد رو پشت بوم یه لوله گذاشتند که آب از پشت بام خارج شه.بعد من میدونستم آبی که تو کوچه هست از کلر ما ولی کلید پشت بام رو نداشتم که برم آب کلر رو ببندم آب همینجور تا صبح اصراف شد ،صبح رفتم ازش کلید رو گرفتم آب رو بستم
نمیدونم میخوام اگه اومد برم بهش بگم پشتبوم که فقط مال شما نیست ما هم سهم دارید ولی فکر نکنم بفهمه ...
ببین اصلا نیازی نیست با اون بحث کنی برای کیلید ، یه کیلید ساز ببری قفل رو بهش نشون بدی واست یدونه میسازه، از من میشنوی یه وقتایی هم برو پشت بوم که اون خبردار نشه که بیخودی سرت درد نگیره
حرفش واقعا منطقی نیست و حق نداره همچین کاری بکنه
و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)