سانرایز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 363 عنوان کنکور انسانی 162 بازدید | 4 پست بچه ها من تغیر رشته ایم شناختی از درس های انسانی و اساتیدش ندارم از بین این اساتید کدوم بهترهفنون= توکلی, یکتا, قاضیعربی=شاهرودی,تاجبخش,واعظی,فلاحفلسفه ومنطق=فروغی نیا,بهادرجامعه=اثباتی,بیگدلیاقتصاد و روان=بهشتی,خاکساری 1402/05/09 | 18:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نخند عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 9898 من ندیدم ولی عربی میگن فلاح خوبه اسی ازین حمایت کن لطفاhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/11681271/لطفا-حمایت-کنید-ازمون-رد-دادیم-هرروز-یه-تصمیم-جدید 🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
fate20o0 عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1810 هرچی خودت با کتاب بخونی و تست بزنی واست بهترهولی مثلا فلسفه و منطق فروغی خوبه چون فلسفه باید اول بفهمیش و خودش مفهومی و سخته عربی فلاح خوبه ولی سعی کن با کتاب مهرو ماه بخونی هم تست زیاد داره هم درسنامش خوبهاگه کتاب خواستی بخری منابع خودم خیلی عالین
آرتا۷۵ عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1526 هرچی خودت با کتاب بخونی و تست بزنی واست بهتره ولی مثلا فلسفه و منطق فروغی خوبه چون فلسفه باید اول ب ... میشه منابع تمام کتاباتون رو لطف کنین بگین، من تجربی بودم میخوام انسانی کنکور بدم
fate20o0 عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1810 میشه منابع تمام کتاباتون رو لطف کنین بگین، من تجربی بودم میخوام انسانی کنکور بدم واسه عربی و فلسفه و فنون کتاب مهرو ماه داشتمواسه درسنامه فلسفه کتاب درسی و بعضی وقتا کتاب خیلی سبز که ۴۲ زدمش کنکوروواسه روانشناسی مشاوران داشتم و ۵۷ زدماقتصاد مشاوران داشتم ولی فکر کنم اگه واسش فیلم ببینی بهتره چون من خودم ۴۲ زدمش همه هی میگفتن فیلم بهشتیو نگاه میکردیریاضی خیلی سبز