2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی 😕

82 بازدید | 8 پست

من امروز یک هفته از آخرین آمپول اچ سی جی میگذره و بیبی چک گذاشتم و منفی بود .مگه نمیگن تا ۱۴ روز اثر امپول هست و مثبت میشه پس چرا نشد؟ من از روی کنجکاوی بیبی چک گذاشتم .علائم دارم اما نمیدونم مال آمپول میتونه باشه یا بارداری .حالا امکان داره دوباره مثبت بشه ؟

یک عدد کاربر خجالتی از سال ۹۷🤳😬

عزیزم خیلی زود زدی

بذا یه هفته از پریودت بگذره بعد بزن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید

اره دیگه مثبت بشی بعد۱۴روز‌ مثبت میشه 

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا پس مثبت کاذب نشد ؟ 

اشکال ندارع گلم,اون مثبت کاذبم اگه میشد واسه آمپول بود.فایده نداشت،همین جا ی تاپیک هست بی بی چک بعد از آمپول hcg خیلیا مثل تو منفی بوده بعد کم‌کم از ۱۱و۱۲روز بعد آمپول هاله می‌زده و آخرم حامله بودن,ولی خودتو درگیر نکن همون بعد۱۴و۱۵روز از آمپول گذشت بی بی بزن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بیشتر ببینید
اشکال ندارع گلم,اون مثبت کاذبم اگه میشد واسه آمپول بود.فایده نداشت،همین جا ی تاپیک هست بی بی چک بعد ...

ان شاالله.اخه من گفتم بیبی چک بزارم بلکه مثبت بشه یه بار بیبی چک مثبت ببینم هر چند کاذب.😭

ان شاالله.اخه من گفتم بیبی چک بزارم بلکه مثبت بشه یه بار بیبی چک مثبت ببینم هر چند کاذب.😭

ان شاالله که واقعیشو ببینی عزیزم.ناراحتی نکن سرخودتو گرم کن تا بگذره

بیشتر ببینید
ان شاالله که واقعیشو ببینی عزیزم.ناراحتی نکن سرخودتو گرم کن تا بگذره

ممنون فدات شم ان شاالله .هم من نتیجه ببینم هم تموم مامانای منتظر