کسی ک واقعا عاشقم بود و منو هم با طعم عشق اشنا کرد وقتی فهمید ازش بزرگترم کلا منو رها کرد ورفت ، خیلی بهم سخت میگذره تو محیطکاری ، خیلی خیلی شکستم . بنظرتون عشق با سن کمرنگ میشه
زیاد هم بوده باشه وقتی مشخص نبوده ک حتی خودش نفهمیده خیلی بچس ک رفته اره اگه عاشق بود ...
ممنون ازت عزیزم . واقعا مرهمی بود حرفاتون . بغضم گرفت . خیلی دلم شکست . اول باید اگر سن براش مهم بود ازم میپرسید ، چطور میتونه به من کم محلی کنه ، چطور برای بار دوم عشق رو تجربه کنم .عشق فقط یک باااره ب نظرم
خوب میدونم چی میگین ولی چرا هنوزم بمن توجه داره .چرا باید هرروز یه نگاهی بمن بندازه ،من اینو متوحا م ...
بعد میام بهت میگم
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اخه هنوزم تومحیط کار ب صورت نامحسوس بمن توجه دارم . میگم اگرمنو نمیخاد چرا اینطور میکنه ..اعصابم خورد میشه مثه کسیه ک منو میخاد ولی یه سن لعنتیم تو ذوقشزده.