2777
2789
من برای ای وی اف استفاده کردم خیلی خوب جواب داد رو سایز تخمکام
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردارم هفته 9 من روزی دو تا میزدم. زیر جلدی تو بازو فکر کنم یه هفته زدم یادم نیست دقیق
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
شنیدم یکی هستن گونال خارجیشه
نمیدونم دیگه
من چون ای وی اف بودم زیاد بود امپولام

لتروزول تو سیکل ای وی اف نخوزدم ولی قبلا میخوردم
زیرجلدی مثل انسولینه سوزنش کوتاهه با زاویه 45 درجه زده میشه
نمیدونم عزیزم من یادم نیست چطوری بود اگه میترسی برو یه داروخونه دیگه بگو سرنگ انسولین بهت بدن
سلام خانمی سینال اف همون گنال اف هست ولی تو ایران پسته بندی می شه و با عنوان سینال اف فروش می شه وگرنه از لحاظ کارایی یکی هستند . سرنگ رو از داروخونه سرنگ انسولین بگیر که ظریف تر هست . درد هم نداره . زیر جلدی زده می شه رو بازو یا دور و بر ناف . من یک دوره با لتروزول خوردم و 4 تا سینال زدم. برای اینکه دوقلو می خواستم . 4 تا فولیکول خوب داشتم ولی قسمت نبود .
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.