2777
2789
عنوان

کنکوری بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 55 پست
دانشجو کنکوریم نمدونم واقعا این انگیزه بالا رو از کجا دارم ولی راضیم😄

منم امسال دانشجو کنکوریم

بنظرت واسه 4۰3 هم قوانین مثل ۴۰۲عه؟ یعنی باید وایسیم ببینم قبول شدیم بعد از دانشگاه قبلی انصراف بدیم؟

بعد اگه امسال دانشگاه دولتی روزانه قبول شیم سال بعدم میتونیم روزانه یا فرهنگیان انتخاب کنیم؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بهت گفته میشه به منم بگی هم رشته ایم؟🥺 من خیلی دوس دارم فرهنگیان قبول بشم چون متاهلم برام راحت ...

چیزه ایدی روبیکا اینا داری ؟ 

ک ویس بدم بهت بگم

تایپ یکم واسم سخته

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
وای من اصن خوشم نمیاد از این رشته  تیزهوشان ریاضی قبول شدم اومدم ولی خوشم نمیاد 🫤

تغییر رشته بده

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
چی بهت گفته میشه به منم بگی هم رشته ایم؟🥺 من خیلی دوس دارم فرهنگیان قبول بشم چون متاهلم برام راحت ...

البت من فیلم میبینم اموزشی 

تو میبینی؟

منم امسال دانشجو کنکوریم بنظرت واسه 4۰3 هم قوانین مثل ۴۰۲عه؟ یعنی باید وایسیم ببینم قبول شدیم بعد ا ...

والا گلم منم مث خودت نمیدونم که اینارو

ولی تو کانالی گذاشته بودن که یکی از سایت سنجش پرسیده بود اونام گفته بودن شرط انصراف برداشته شده

من سال دوازدهم مدرسه نرفتم فقط رفتم امتحان بالاترین نمرم فیزیک

من حسابان 

تغییر رشته بده

اخه دیگه به دردسرش نمی ارزه می‌خوام زاتا فرهنگیان برم اگه پزشکی اینا علاقه داشتم تغییر میدادم ولی فرهنگیان معلمی ریاضی خیلی قشنگیه🥺

متاهل🧿❤️
نه روبیکا ندارم ولی سروش دارم وات اینا همه چی دارم میتونی اونجا بهم بگی ؟🥺

درخواست بدع تا گمت نکنم تا برم سروش بنصبم