2777
2789

عععععع یاد سال قبل افتادم 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دانشگاهی؟

بله 

واقعا چه شبایی زل میزدم ب سقف تو ذهنم سوالای کنکورو تحلیل میکردم 

استرس الکی 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

بله  واقعا چه شبایی زل میزدم ب سقف تو ذهنم سوالای کنکورو تحلیل میکردم  استرس الکی

چی قبول شدی؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
بله  واقعا چه شبایی زل میزدم ب سقف تو ذهنم سوالای کنکورو تحلیل میکردم  استرس الکی

چ رشته ای میخونی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

چ رشته ای میخونی

دارو 

من هم دوست دارم جوابا بیاد زود خلاص شم هم ته دلم استرس دارم نکنه نشه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

دیگه نمیتونم ی سال دیگه بمونم پشت کنکور. دلم میخاد یا مامایی یا فرهنگیانو بیارم ولی میترسم با دیدن رتبم دلم بخاد زمین بازشه ک برم توش

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

من هم دوست دارم جوابا بیاد زود خلاص شم هم ته دلم استرس دارم نکنه نشه

خیلی خوندی؟ رشتت چیه؟

رتبت تو چه رنجی بود؟

3 هزار