2777
2789

عععععع یاد سال قبل افتادم 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان دانشگاهی؟

بله 

واقعا چه شبایی زل میزدم ب سقف تو ذهنم سوالای کنکورو تحلیل میکردم 

استرس الکی 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

بله  واقعا چه شبایی زل میزدم ب سقف تو ذهنم سوالای کنکورو تحلیل میکردم  استرس الکی

چی قبول شدی؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
چ رشته ای میخونی

دارو 

من هم دوست دارم جوابا بیاد زود خلاص شم هم ته دلم استرس دارم نکنه نشه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
بله  واقعا چه شبایی زل میزدم ب سقف تو ذهنم سوالای کنکورو تحلیل میکردم  استرس الکی

دیگه نمیتونم ی سال دیگه بمونم پشت کنکور. دلم میخاد یا مامایی یا فرهنگیانو بیارم ولی میترسم با دیدن رتبم دلم بخاد زمین بازشه ک برم توش

رتبت تو چه رنجی بود؟

3 هزار