2777
2789
عنوان

بارداری تو خدا بیاین یه لحظهه

144 بازدید | 19 پست

خانومای عزیز ۸ رو قبل از پریودی امکان بارداری هست؟؟ و اینکه من همیشه چند روز مانده به پریودیم خیلییی سینه هام حساس میشن ممکنه اون لحضه تخمک گذاری باشه؟؟ 

کسی رو می‌شناسید چند روز قبل پریودی باردار شه؟ 

و اینکه من دیشب بی بی چک زدم منفی بود  البته همه میگن نشون نمیده باید یک هفته از پری بگذره

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم احتمالش هست ولی کمه روز های ۱۴ تا ۱۸ دوره تخک گذاریه احتمال بارداری بیشتره و اینکه بی بی چک یه ...

عزیزم من از وقتی پری تمام شده کلا رابطه  محافطت نشده بوده و معذرت میخوام منی  ریخته..... ولی بی بی چکم منفی شد ممکنه باردار باشم ولی بی بی الان نشون نده؟

و اینکه الان علائمی ندارم باید علائم داشته باشم؟؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
ن امکانش کمه

اگه از قبل کلا رابطه ها محافظت نشده باشه چی؟؟ امکان بارداری هست؟ 

الان توی ازمایش خون مشخصه؟ 

بله هست

من از قبلش که مری تمام شد معذرت  میخوام منی توی .... و اینکه الان علائمی ندارم ممکنه باردار باشم؟؟ اگه الان ازمایش خون بدم مشخصه؟؟

عزیزم من از وقتی پری تمام شده کلا رابطه  محافطت نشده بوده و معذرت میخوام منی  ریخته..... و ...

اره بعدا هم یه بی بی چک بزن ولی چون یه هفته مونده به  پری احتمالش کمه بارداری

اره بعدا هم یه بی بی چک بزن ولی چون یه هفته مونده به  پری احتمالش کمه بارداری

کی بی بی بزنم؟

الان ممکنه بادار باشم؟؟

اگه از قبل کلا رابطه ها محافظت نشده باشه چی؟؟ امکان بارداری هست؟  الان توی ازمایش خون مشخصه؟&n ...

ببین کلا ۵تا ۱۰ روز از موعوت باید بگذره 

رابطه محافظت نشده اگه خانم و آقا مشکل خاصی نداشته باشن صدرصد میگیره

من خودم ۳بار بی بی چک همش هاله شک داشتم تا ۱۰ روز گذشت ازمایش دادم مثبت شد

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

ببین کلا ۵تا ۱۰ روز از موعوت باید بگذره  رابطه محافظت نشده اگه خانم و آقا مشکل خاصی نداشته باش ...

نمی دونم  ایا مشکلی دارم یا نه  تاحالا پری هام منظم بوده همیشه توی پری درد داشتم و...  

چند مدت پیش هم دکتر بهم گفت یکم عفونت داری و بهم قرص داد  ...

الانم خیلی استرس دارم نکنه واقعا مشکل دارم؟ 

نمی دونم  ایا مشکلی دارم یا نه  تاحالا پری هام منظم بوده همیشه توی پری درد داشتم و... &nbs ...

خدا کنه مشکلی نباشه و چیزیکه میخواید بشه توکل ب خدا

خدا کنه مشکلی نباشه و چیزیکه میخواید بشه توکل ب خدا

فعلا نمیخوام باردار باشم چون عقدم ولی خب نگرانم که آینده هم مشکل بارداری خدایی نکرده داشته باشم😭

فعلا نمیخوام باردار باشم چون عقدم ولی خب نگرانم که آینده هم مشکل بارداری خدایی نکرده داشته باشم😭

شاید از استرس باشه ولی پیگیر باش اگه دیدی این ماه نشدی حتما برو سونو یا ازمایش بده 

2790
2778
2791
2779
2792