2777
2789
عنوان

قد کوتاہ

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 65 پست
نہ عزیزم.... حقیقت رو نمیشہ تغییر داد😕

تا قد ۱۶۵ که خب شاید بلند نشه 

چون خودتون و شوهرتون خیلی قد بلند نیستید 

امااا اگر همین روالو ادامه بدید جسارتااا ببخشیدا گند میزنید ب روحیه و اعتماد ب نفس بچه واقعا سعی کن کاملا ریکلس برخورد کنید روزی ۴ تا لیوان شیر و ساعت ۶ صبح و اینا هم ب سلامتی جسمیش اسیب میزنه هم روحیش 🙂

موفق باشید

سلام 🙃🦚
تا قد ۱۶۵ که خب شاید بلند نشه  چون خودتون و شوهرتون خیلی قد بلند نیستید  امااا اگر همین ...

باشہ من از امروز کاریش ندارم میزارم خودش انتخاب بکنہ  ولی من باتوجہ بہشناختی کہ از دخترم دارم خودش دوست دارہ ۶ صبح از خواب بیدار بشہ😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشہ من از امروز کاریش ندارم میزارم خودش انتخاب بکنہ  ولی من باتوجہ بہشناختی کہ از دخترم دارم خ ...

اره ۶ صبح بیدار شه اصلااا مشکلی هم نیست اما ن از رو اجبار باشه و فک کنه خداایی نکرده براش جنبه درمان داره چون مشکلی نداره

شیر هم بهش بگید برات خوبه بخوری باعث شادابی و ارامش میشه اونم خودش میخوره

اینطوری هم خودتون انشالله حالتون خوب میشه هم دختر گلتون 💜🍒

چقدر خوبه که شما آنقدر مهربون و دغدغه مندی ✌️💜

سلام 🙃🦚
قد خودم 157 و قد پدرش175 قد خودشم 152ھست ھس میکنم بیشتر بخاطر منہ کہ قدش کوتاھہ 😭

ناراحت نباشید عزیزم 

معذرت میخوام اینو میگم

ولی هردوتون قدتون زیادی بلند نیست

قد فرزند میانگینی از پدر و مادره

طبیعیه کاملا قدش

قد خودم 157 و قد پدرش175 قد خودشم 152ھست ھس میکنم بیشتر بخاطر منہ کہ قدش کوتاھہ 😭

البته اینم بگم احتمالش هست چهار پنج سانتی رشد کنه

ورزشای ایزومتریک و کششی برای قد بلند شدنش انجام بدین حتما