2777
2789
عنوان

قد کوتاہ

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 65 پست
جسارتا چون شما حالت خوب نشده و نگرانیتو بهش انتقال دادی  کاملا بی تفاوت رفتار کن چون قد واقعا ...

واقعا نمیدونم چیکارش کنم خودش بیشتر اوقات سرش تو ی بار کہ نگاش کردم داشت عکسای دوستاشو میدید گریہ میکرد بعد کہ ازش پرسیدم گفت چرا من قدم کوتاھہ بہ خاطر قدم نمیتونم مثل بقیہ باشم اون روز ھیچ وقت یادم نمیرہ حتی اشک منم دراورد

ارع از ۱۵ اینا رشدش زیاد میشع ولی برا من نمیدونم چرا نشد😐🚶‍♀️

من خودمم قدم خیلی جهشی رشد نکرد اما رشدش متوقف هم نشد اونم تو ۱۴ سالگی حتی تو دبیرستان هم کمی رشد کرد

سلام 🙃🦚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیدونم چیکارش کنم خودش بیشتر اوقات سرش تو ی بار کہ نگاش کردم داشت عکسای دوستاشو میدید گریہ می ...

خب البته شما هم مادری و نگران اما باید خیلی جدی رفتار میکردی که یعنی چی نمیتونم مثل بقیه باشم همه در کنار هم زندگی می‌کنیم یکی قد بلند یکی قد کوتاه تفاوتی هم وجود نداره

سلام 🙃🦚
خدا کنہ چون خودمم صبح ھا باھاش ورزش میکنم بہ زور ساعت ۶ صبح بلندش میکنم کہ ساعت ۹ شب خستہ بشہ بخوابہ ...

ببخشیدااا اما شما نهایت نهایت مثلا بتونی ۵ سانت بلند ترش کنی بقیش رشد طبیعیه خودشه که حالا حالا ادامه داره 

همین کار شما باعث دخترتون فکر کنه ی مشکل بزرگ و سخت داره 

حالا ساعت ۹ نخوابه ۱۰ بخوابه واقعا تفاوت چندانی نمیکنه بعد ضمنا این رو هم بدونید خوردن زیاد شیر مضره 

ما همینطوری ساعت ۶ دوران مدرسه بیدار میشیدیم گریه میکردیم دیگه چ برسه ب تابستون کاملااا عادی رفتار کنید

سلام 🙃🦚