2777
2789
عنوان

قد کوتاہ

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم شانس نیست دکتر اشتباه کرده  بعد شما همینطور که رو قدش کار می‌کنید در کنارش باااااید ب ...

یعنی میشہ عکس مچ دست اشتباہ باشہ؟؟؟؟؟

والا ھم پیش دکتر میبرمش برای اعتماد بہ نفسش ھم کلی باھاش حرف میزنم حتی ھمیشہ با خودم بہ زورم کہ شدہ میبمش بیرون بھش سلبریتی ھا و آدما رو نشون میدم میگم ایناھم قدشون کوتاھہ ولی موفق شدن اما ھنوزم حالش بھتر نشدہ.....

مطمینی ۱۴۷ هستی؟

چطو

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

حالا میگم خیلی بده مثلا قد آدم کوتا باشه ؟؟؟؟؟

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

درسته والا قد خود من رشد کرد نمیدونم چ طور بعضیا چیزی که واسه خود من اتفاق افتاده میگن غیر ممکن

دقیقا...من خودم ۱۰ سالگیم دوستم

از من کوتاه تر بود الان ۹ سانت بلند تره😐

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

یعنی میشہ عکس مچ دست اشتباہ باشہ؟؟؟؟؟ والا ھم پیش دکتر میبرمش برای اعتماد بہ نفسش ھم کلی باھاش حرف ...

جسارتا چون شما حالت خوب نشده و نگرانیتو بهش انتقال دادی 

کاملا بی تفاوت رفتار کن چون قد واقعا چیزی نیست که بشه خیلی کاریش کرد و تا اخر عمر همراهشه پس بهتره در کنار اینکه خب دستورات پزشک و ورزش انجام میده بهش بی تفاوت باشه

سلام 🙃🦚
بعضی از کاربران تو همین سایت میگن میشه جلو بسته شدن صفحات رشد گرفت و با ورزش و تغذیه مناسب و خواب شب ...

خدا کنہ چون خودمم صبح ھا باھاش ورزش میکنم بہ زور ساعت ۶ صبح بلندش میکنم کہ ساعت ۹ شب خستہ بشہ بخوابہ ھروز ھم بھش ۴ لیوان شیر میدم ....ولی با این وجود دیگہ چرا تا ۴ ماہ دیگہ رشد میکنہ نمیدونم😕😖

امکان نداره عزیزم شما اینو میفهمی یا علم پزشکی؟😐🤦🏻‍♀️

شما پزشکی ؟

دکتر عکس منو دید و صفحات رشد باز بود 

نمیخوام ادامه بدم دلیلی نمیبینم بخوام ثابت کنم

سلام 🙃🦚
دقیقا...من خودم ۱۰ سالگیم دوستم از من کوتاه تر بود الان ۹ سانت بلند تره😐

من دوستمو تو دوران دبیرستان ۳ سال ندیدم بعد ۳ سال هر دو قدامون بلند تر شده بود 

ن خیلی اما بلند تر شده بود

سلام 🙃🦚
من دوستمو تو دوران دبیرستان ۳ سال ندیدم بعد ۳ سال هر دو قدامون بلند تر شده بود  ن خیلی اما بلن ...

ارع از ۱۵ اینا رشدش زیاد میشع

ولی برا من نمیدونم چرا نشد😐🚶‍♀️

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

خدا کنہ چون خودمم صبح ھا باھاش ورزش میکنم بہ زور ساعت ۶ صبح بلندش میکنم کہ ساعت ۹ شب خستہ بشہ بخوابہ ...

بله بهترین کار همینه سعی کنید با ورزشهای مناسب مثل حرکات کششی و پرشی و تغذیه مناسب مخصوصا نخوردن غذاهای پرکالری و چرب و فست فودی ...جلوی بسته شدن صفحات رشدش گرفته بشه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
خدا کنہ چون خودمم صبح ھا باھاش ورزش میکنم بہ زور ساعت ۶ صبح بلندش میکنم کہ ساعت ۹ شب خستہ بشہ بخوابہ ...

چرت و پرت محضه یعنی ۱۴ سالگی قراره صفحات رشد بسته بشه 🙄 

ن خودت باور کن ن دخترتو نگران کن

سلام 🙃🦚