2821
2789
نه
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی هم زن حراف و فضولیه که در واقع ایراد از داییم هم هست که کل زندگی ما رو براش رو داریه ریخته . مادر شوهرم تالار میخواهد بگیره زنونه مهمانی کنه . دعوتش نکنم زشت نیست ؟ آخه قشنگ میان با دست هایی که به خودش آویزون کرده و بعدم آدمو حسابی تحلیل میکنه
آره دعوت میکنم کادو دادن عشقیه تلافی کردن نیست که اگه همرو دعوت کنی یکیو دعوت نکنی خیلی بده مگه اینکه کلا قطع رابطه باشید
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند
مامان من به این کارش کار نداشت و کلی کادو به مناسبت های مختلف داده به دخترش . اما از پر روییش لجم میگیره . خیلی پر رو و فضول هست و بیاد تالار هیچی نیاره میترسم زشت باشه
بمانی چرا تلافی کردنی نیست مثلا وقتی مامان من برا عروسی و بجه داری بچه های عموم برده خوبم برده، چرا اونا نیارن ، حالا شده ادم یه چیز کوچیک ببره حتما که نمیخواد سنگین ببره
⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
به نظر من کادو دادن بده بستونه جز مادر و پدر و خواهر برادر بزرگتر که آدم نمیتونه براشون جبران کنه خیلی وقت ها . بحث تلافی نیست بمانی جان بحث اینه که آدم لجش میگیره
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792