2777
2789
کدومشو انجام بدی حس رضایت و آرامش بیشتری داری لبخند به لبت میاره همونو انجام بده

در واقع هیچ کدوم اون چیزز نیست که میخام اونی که واقعا خوشحالم میکنه اینه که یه آپارتمان فول امکانات بهترین جای شهر بخرم که متاسفانه به هیچ وجه پولم نمیرسه اینجا رو هم شوهرم نه میفروشه نه میده اجاره که بریم جای دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم راستش من با طبقه بالا ساختن اصلا موافق نیستم زیاد جالب نمیشه،ضمن اینکه گفتین شاغ ...

سلام شما میدونید خونه توی قسمت قصردشت و معالی اباد چقدر هست و گیر میاد؟

در واقع هیچ کدوم اون چیزز نیست که میخام اونی که واقعا خوشحالم میکنه اینه که یه آپارتمان فول امکانات ...

ساختن‌  خونه واقعا کار هر کسی نیس بلد کار نباشی خیلی سر آدم کلاه میزارن هر کسیم بیاری یه سازی میزنه قیمت مشخصیم نداره 

ما یه خونه داریم که پروانه دو طبقه داره اما یک طبقه ساخته شده، بنظرتون بالا رو بسازم و بدم اجاره؟ تا ...

من باشم یه اپارتمان کوچیک منطقه ی متوسط میخرم. میدم تجاره مستاجر کنار خودم نبلشه ازادی و ارامش اعصاب بیشتره

زمین که فعلا بدترین حالت خرید فروش داره .جوری نشه مشتری اول و اخرش خودت باشی

ولی اپارتمان خوبه .اسانسور و پارکینگ حتما داشته باشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
2790
2778
2791
2779
2792