2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه با توجه به پست جدیدم نظرتون رو بفرمایید

بنظرمن یک خونه مستقل از منزلتون دردسرش کمتره و استقلالتون هم بیشتره

تازه میشه روی اون خونه وام گرفت،پول رهنش رو هم بخوایید روش حساب کنید یه چیز متوسطی میشه باهاش خرید

انشالله که خیر باشه براتون

بنظرمن یک خونه مستقل از منزلتون دردسرش کمتره و استقلالتون هم بیشتره تازه میشه روی اون خونه وام گرفت ...

ممنونم عزیزم. خودم هم نظرم رو این گزینه هست اما چون آپارتمان درست حسابی الان ۳،۴ میلیارد میشه دستم نمیره آپارتمانی که به دلم نیست بردارم. خونه خودم بزرگه و خوبه وامش تا حالا نگرفتیم الان چند ماهه همینجور موندم

ممنونم عزیزم. خودم هم نظرم رو این گزینه هست اما چون آپارتمان درست حسابی الان ۳،۴ میلیارد میشه دستم ن ...

خواهش میکنم عزیزم

راستش من با طبقه بالا ساختن اصلا موافق نیستم

زیاد جالب نمیشه،ضمن اینکه گفتین شاغل هستین،هم هزینه هم انرژی زیادی میبره ساخت و ساز

کدوم شهر هستین؟

شیراز با این پول توی مناطق پایین میشه یه کارایی کرد

اما اصلا پایین بودنش نباید دلت رو بزنه،خیلی راحت بعد چندسال میتونید بهتر و بزرگترش کنید ایشالا

خواهش میکنم عزیزم راستش من با طبقه بالا ساختن اصلا موافق نیستم زیاد جالب نمیشه،ضمن اینکه گفتین شاغ ...

آره بلند مدت که واقعا خوبه خودمم فکر میکنم یه آپارتمان بخرم بدم اجاره و رهن وامم بگیرم روش و برای سالهای بعد که باز پول اضافه دستم اومد بفروشم و کم کم بزرگتر و بهتر بگیرم. باز میگم آپارتمان استهلاک داره برم زمین بخرم کم کم بعد چند تیکه زمین رو بفروشم اون آپارتمان مورد نظر خودم که فول امکانات باشه بخرم.آپارتمان چون قابل اجاره هست وامم داره انگاری خودش یه درآمد اضافه هست اما قضیه استهلاکش هست

آره بلند مدت که واقعا خوبه خودمم فکر میکنم یه آپارتمان بخرم بدم اجاره و رهن وامم بگیرم روش و برای سا ...

خب قضیه استهلاکش به قضیه خرید مصالح با قیمت های لحظه ایی ارجحیت داره بنظرم

من خودم اگر کسی پولش کم باشه میگم زمین بگیر

اما شما چون پولت میرسه میتونی خونه رو بگیری،از کنار اجاره اش خب میشه سالیانه برای مرتب نگه داشتنش هم هزینه کرد

البته زمین هم بد فکری نیست،میتونی یه زمین بگیری روش بدهکار هم نمیشین،بعد پس انداز میکنی و یه وام میگیرید و اون زمین و میفروشید و میدید خونه

اما چون بازار ملک یکم راکد هست و کلا فروش زمین به خیلی معیارا بستگی داره،من بازهم توصیه ام مورد خرید خونه اس

خب قضیه استهلاکش به قضیه خرید مصالح با قیمت های لحظه ایی ارجحیت داره بنظرم من خودم اگر کسی پولش کم ...

مرسی گلم. راستی خونه خودمون اگر بالا رو بسازیم خودم میرم بالا که مستقل باشه الان طبقه اول دو واحده هست و مستاجر داریم از طرفی به قول شما می ترسم تو هزینه هاش بمونم و اینکه متراژ بالایی داره اولش دوست داشتم متراژ بالا اما الان فکر تمیزکاریشو میکنم تنم میلرزه

مرسی گلم. راستی خونه خودمون اگر بالا رو بسازیم خودم میرم بالا که مستقل باشه الان طبقه اول دو واحده ه ...

😁😁😁

آره میفهمم سخته

انشالله که هر چی خیره براتون پیش بیاد

این واحدی که توشیم زیاد به دلم نیست با اینکه نوسازه اما مطابق سلیقم نبوده برای همین میگم بالا رو طبق سلیقم بسازم حالا تا هر جا رسیدم بسازم بقیشم سر فرصت که هی پول دستم بیاد . دلم همیشه یه خونه لوکس میخواد متاسفانه نه میتونم اینو بفروشم نه پول خودم میرسه خونه ی دلخواهمو بخرم

عشقم اگه نمیدونی چیکارش کنی مشکلی نیست بده به من 😁

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
2790
2778
2791
2779
2792