2777
2789

خانوادگی رفته بودیم خونه مامان بزرگم اینا ما تهران زندگی میکنیم مامان بزرگم اینا اصفهان

بعد قرار بود شب برگردیم تهران ک خیلی خسته بودیم شب خوابیدیم همون جا من عادت دارم از بچگی تو خواب هم راه میرم هم حرف میزنم دست خودم نیست بعد من تو اتاق بودم پسرعموم تو پزیرایی اومد گفت دیشب صداتو شنیدم داری دستاتو میکشی به دیوار هعی میگی سلام سلام منم ترسیدم فرار کردم😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعت😂

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

همین؟  

من یه بار تب داشتم از دکتر اومدم گرفتم خوابیدم

مامانم میگه چند دقیقه بعد پاشدی باباتو نگاه کردی که داره چایی میاره با سرعت نور فرار کردی دور خونه میچرخیدی داد میزدی فرار کنید شترمرغ شترمرغ 😰

میگه مگه میتونستیم بگیریمت؟ میگه داشتی میرفتی تو کوچه گرفتیمت درحالی که خودم یادم نمیاد

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

همین؟     من یه بار تب داشتم از دکتر اومدم گرفتم خوابیدم مامانم میگه چند دقیقه بعد پاشدی ...

و بابایی ک با شتر مرغ همسان پنداری شد😂😂😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
امصات عالیه😂

میدونم😂 

لعنتی این چه اسم کاربری گشنم شد تهدیگ سیب زمینی میخام🤕😐😂

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚