2777
2789
عنوان

بچه ها یه دختری هست توی فامیل

190 بازدید | 10 پست

خودشو شوهرش هم سن من هستن ۲۸سالشونه ۴سال باپسره دوست بود یه سال صیغه بودن دوهفته عقد کردن دختره پدرمادرش پارسال فوت شدن برادرش چندسال پیش فوت شده یه خواهر داره که متاهله رابطش باهاش خوب نیس وضع مالی دختره توپه کلی ارث بهش رسیده پسره هم وضع مالیش خوبه ولی متاسفانه مادرشوهرش و پدرشوهرش دوسش ندارن براش هیچ کاری نکردن پسره خانوادشو ول کرده چسبیده به دختره راستش من پسررو دیدم اصلااخلاقش خوب نیس زودجوش میاره همش فحش میده ولی دست و دلبازه بعد هیزهم هست بادوتاچشمام هیزبازیشو دیدم شما اگه به جای دختره بودید باوجود این همه ثروت باپسری که خانوادش ولش کردن به حال خودش ازدواج میکنید؟من که میگم دختره حیف شد☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اخلاقش با دختره خوبه  دختره هم کسی رو نداره بچگی معلومه با کمترین محبت جذب میشه

رفتارش بادختره هم خوب نیس عروسی خواهرم دعوت بودن مادرشوهرش و خواهرشوهرش بهش بی محلی میکردن خیلی بده همش تنهان من خودم بی کسی کشیدم بی محبتی دیدم دلم خونه خون ولی صدسال حاضرنمیشم باپسری ازدواج کنم که خانوادش منونخوان چون به اندازه کافی بدبختی وتنهایی کشیدم 

2790
2778
2791
2779
2792