2777
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 56 پست
ومن یه خواستگار دارم استاد دانشگاهه وهمه چی تمومه منتطر اینن که خانوادم اجازه بدن بیان خواستگاری به ...

این دیگه سوال داره معلومه که قبول کن 😐

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
با خانوادت هم نظرم انقدرررر خودت رو کوچیک میبینی که به یه لات ،هیچی نداره ،بی خانواده که بهتم خیانت ...

فامیلامون هرکی منو میبینه میگه کاری نکن فردا بایه بچه برگردی سرخونه رندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبگه خودتم اشتباهات داشتی که من به فکرخیانت افتادم

همه کسایی که خیانت میکنن،برای توجیه خودشون این حرفو میزنن.آدمی که خیانت کنه،مطمئن باش دفعه اولش نبوده،دفعه آخرش هم نخواهد بود.چرا دخترای ایرانی اینقدر خودشونو دست کم میگیرن؟!مرد خیانت کنه،مشکل نداره،خانم خیانت کنه،جوابش یامرگه یاترک

نسبت به گذشته خیلی بزرگ شده

ربطی نداره تو فقط داری احساسی تصمیم میگیری منم تو موقعیتت بودم اشتباه نکن طرف نه پول داره نه خانواده نه از نظر اخلاقی درسته فقط بهت محبت کرده خام شدی بذارش کنار چیز بهتر سر راهت قرار بگیره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چی بهش بگم که بهش برنخوره ضربه نبینه

بگو ببخشید ما دوتا برای هم ساخته نشدیم با هم تفاهم نداریم هر کی راه خودشو بره بهتره ، امیدوارم یه دختری که لیاقتو داشته باشه سر راحت قرار بگیره 

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
چی بهش بگم که بهش برنخوره ضربه نبینه

واییی چقدر تو ببخشید احمقی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😱😑چن سالته من اگر یکی اینقدررر ارزشمو میاورد پایین حتی ادم حسابش نمیکردم 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
چرت میگه ولش کن ،آدم عاشق حتی اگه اشتباه و کمبودی هم از عشقش ببینه اصلا به چشمش نمیاد ،چه برسه که بخ ...

مامانم میگه این آقا طمع پول اومده جلو چون دیده بهت ارث حیلی رسیده ومیگه پدرزنم چندتاخونه دارع میرم اونجا زندگی میکنم ممکنه اینطور باشه؟چون پدر من ثروت زیادی داشت واروقتی که فوت کرد این آقا یواش یواش اومد جلو

مامانم میگه این آقا طمع پول اومده جلو چون دیده بهت ارث حیلی رسیده ومیگه پدرزنم چندتاخونه دارع میرم ا ...

صد درصد 💔

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌