2777
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 56 پست
به حرف خانوادت گوش بده تو از رو احساس میگی اونا از رو عقل

آخه وقتی درخواستشوقبول کردم خیلی خوشحال شده تواین یکسال خودشو به هردری میزد تاباهام حرف بزنه چی بهش بگم که بهش برنخوره

اولا کسی که یکبار خیانت میکنه دوباره هم خیانت میکنه گول این حرفا و محبتای ظاهریشو نخور دوما آدم بی پول بدرد دوستی نمیخوره تا چ برسه زندگی ،، من یه نفرو دوست داشتم هیچ چیز منفی نداشت ولی چون پول نداشت پا گذاشتم رو دلم ردش کردم سخت بود ولی ارزششو داشت

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه که تواین یکسالی که نبودی خیلی اذیت شدم یکسال تاوان خیانت رودادم

آره بهش بگو تو یه سالی که من نبودم با یکی دیگه سرگرم بودی اون شبایی که من می‌خوابیدم تو داشتی با یکی دیگه لاس می‌زدی

این روزها برای اینکه از هم سو استفاده کنند تنها نمونن بهم دیگه میگن عشقم
آخه وقتی درخواستشوقبول کردم خیلی خوشحال شده تواین یکسال خودشو به هردری میزد تاباهام حرف بزنه چی بهش ...

نباید قبول میکردی ،الانم‌ ولش کن ،اون یکی پسر هم اگه اخلاقش بهت نمیخوره اونم ول کن ،صبر کن برای آدم بهتر تو زندگیت

مبگه خودتم اشتباهات داشتی که من به فکرخیانت افتادم

چرت میگه ولش کن ،آدم عاشق حتی اگه اشتباه و کمبودی هم از عشقش ببینه اصلا به چشمش نمیاد ،چه برسه که بخواد خیانت کنه 

میدونی چیه دوست دخترش ولش کرده دوباره یاد تو افتاده ،در اصل به توبه عنوان دوست دختر زاپاس نگاه میکنه

آخه وقتی درخواستشوقبول کردم خیلی خوشحال شده تواین یکسال خودشو به هردری میزد تاباهام حرف بزنه چی بهش ...

عزیزم یه مدت به تماس و پیام هاش جواب ندی خودش میره ... مثلا مامانت گوشیو ازت گرفته و نمیتونی باهاش حرف بزنی