2821
2789
عنوان

انتخاب رشته

1076 بازدید | 94 پست

سلام من امروز پروندمو گرفتم همه رشته هارو اوردم اما به رشته های نظری زیاد علاقه ندارم و از حجم درساش هم میترسم همه میگن برو‌انسانی دوستامم میرن انسانی اما من میگم برم حسابداری فنی حرفه بخونم که بعد دیپلمم به دردم بخوره چون من‌اگه انسانی انتخاب کنم میخوام دانشگاه اصلا یه چیز دیگ بخونم به نظر شما چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم تجربی ریاضی خیلی راحت تر انسانین😐😂کلی کتاب داره انسانی همش باید بخونی همه کتابا تخصصی...به حرف دوستاتم توجه نکن هرچی علاقه داری برو❤️منم دوستام میگفتن بیا بریم انسانی منم اصلا علاقه ای نداشتم الان خوشحالم گوش نکردم

یک عددintp:))))
من میگم تجربی ریاضی خیلی راحت تر انسانین😐😂کلی کتاب داره انسانی همش باید بخونی همه کتابت تخصصی...به ...

با یه دوستم ۶ساله باهمیم ولی واقعا اگه برای ایندم باشه میتونم جداشم به نظر شما رشته حسابداری خوبه؟

با یه دوستم ۶ساله باهمیم ولی واقعا اگه برای ایندم باشه میتونم جداشم به نظر شما رشته حسابداری خوبه؟

دقیقا من و دوستم 10 سال با هم بودیم اون گیر داده بود بخاطر من نرو مدارس نمونه و بیا تجربی مدرسه عادی پیش خودم الان که وضع درسامونو میبینم پشیمون نیستم اره حسابداری رشته خوبیه خیلی اطلاعی ندارم ولی حتما داخل گوگل در موردش بخون از ریاضیم میشه حسابداری رف فک کنم راجب اینم تحقیق کن که انشالله به تصمیم درست بگیری❤️

یک عددintp:))))