2777
2789
عنوان

بو میاااااد 🤢🤢🤢

193 بازدید | 14 پست

بچه ها اگه راه حلی دارین بگید

من بخاطر الرژیم بویایی نداشتم کلا  از وقتی قرص میخورم برگشته ولی چند وقته بوهای عجیبی میفهمم .

وسواس ‌گرفتم از بس همه چیو بو میکنم .مثلا لباسام همیشه حس میکنم بوی نم میده 

در حالی که بقیه میگن اصلا بو نمیده

مثلا همون لباسو بو میکنم بوی تمیزی میده ولی دو ساعت دیگه بو کنم بوی نم میده 

فکر کنم مشکل از بویاییمه نه لباسام. اتصالی داره

کسی اینطوری بوده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی کرونا گرفته بودم کلا حس بویایم از دست دادم 

بعد از یه مدت ک برگشت بوی همه چی حالمو بد میکرد انگار یه مدت ب اینکه بوی چیزی رو حس نمی‌کردم عادت کرده بودم 

مثلا موقع ای ک غذا داشت درست میشد اون بوی روغن حالمو بد میکرد یا ادکلن مورد علاقم یه بوی عجیبی میداد ... ولی کم کم عادی شد

شاید بویاییت کامل برنگشته که اینطور میشی منم زیاد بویاییم رفته و برگشته بخاطر آلرژی....گاهی بوها رو  بد میفهمم گاهی بوی یچیزی رو مث خودش میفهمم گاهی هم بوی یچیز دیگه رو کاملا متفاوت میفهمم..باید پیگیر درمانت باشی

هرچند درمان نداره و فقط کنترل میشه متاسفانه

💔

و منی که کلا بویایی ام خیلی ضعیفه و تقریبا خیلی از بوها رو حس نمی کنم 😐😶

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
شاید بویاییت کامل برنگشته که اینطور میشی منم زیاد بویاییم رفته و برگشته بخاطر آلرژی....گاهی بوها رو ...

اتصال داره بعصی وقتا نمیفهمم

منم بعصی چیزا رو بوی خودش میفهمم بعصیا رو نه 

انقد دیگه لباسامو شستم خسته شدم 

نمیدونم مشکل از بویاییمه یا لباسام یا چی

اتصال داره بعصی وقتا نمیفهمم منم بعصی چیزا رو بوی خودش میفهمم بعصیا رو نه  انقد دیگه لباسامو ...

مشکل از بویاییته 

قرص چی مصرف میکنی؟

برای برگشتش بهت پردنیزولون داده آره؟

💔
مشکل از بویاییته  قرص چی مصرف میکنی؟ برای برگشتش بهت پردنیزولون داده آره؟

ایروکاست

فکسوفنادین

قطره بینی بکلومتازون

فقط ایناست. گفت خودش بدگیرده واقعا هم برگشت خوب بود .ولی دو هفته هست اینطوری سدم

ایروکاست فکسوفنادین قطره بینی بکلومتازون فقط ایناست. گفت خودش بدگیرده واقعا هم برگشت خوب بود .ولی ...

اها...قطعا مال بویاییته که خوب برنگشته 

اینکه بویاییت میره ممکنه بخاطر این باشه که تبدیل به پولیپ شده باشه.....اگه فقط دکتر آلرژی میری و تخصص ایمونولوژی نداره بهت پیشنهاد میدم دکترتو عوض کنی و یه متخصص ایمونولوژی مراجعه کنی اگه تست آلرژی ندادی تست بدی و درمانتو عوض کنی....آلرژی آمپول و واکسن داره....

بعضی آلرژی ها واکسن دارن و با واکسنش کاملا خوب میشی اگر واکسن نداشته باشن آمپول باید بزنی هرماه....

من دکتر بهم گفت چیزی ک بهش آلرژی دارم واکسنشو دارن

اما چون دیر مراجعه کردم و تبدیل به پولیپ شده و پولیپ هم مدام برمیگرده با آلرژی حتی اگه عمل کنم‌....برا همین دیگه نمتونم واکسنشو بزنم و هرماه باید آمپول بگیرم.... 

💔
اها...قطعا مال بویاییته که خوب برنگشته  اینکه بویاییت میره ممکنه بخاطر این باشه که تبدیل به پو ...

اره اتفاقا تست آلرژی دادم معلوم شد به چی الرژی دارم این قرصا هم جواب دادن .گفت دائمیه و کنترل میشه

ولی فقط گیر این بویاییم 

قراره یه هفته دیگه هم برم

اره اتفاقا تست آلرژی دادم معلوم شد به چی الرژی دارم این قرصا هم جواب دادن .گفت دائمیه و کنترل میشه ...

حتما اگه بویاییت خوب برنگرده بهت یه سی تی اسکن میده یا اگر آندسکوپی داره آندسکوپی بینی ازت میگیره

💔