2777
2789
عنوان

استفاده از یخ در بارداری

239 بازدید | 16 پست

خانوما بنظرتون از یخ بخوای برای جای درد استفاده کنی مثلا زیر سر روی چشم و کف دست بزاری که درد این قسمت ها آروم بشه باعث سقط جنین میشه ؟ من اولین بارداریم سردرد شدید گرفتم فقط یخ آروم می‌کرد زیز سرم میزاشتم تا صب خبرم نمیشد که داغ می‌شد زیر سر بعد صب روز بعدش ب خونریزی افتادم تو. بارداری دوم هم از یخ استفاده کردم دیرم روز بعد کلا علائم بارداری گم شده و رفتم بتا دادم کلا رشد نکرده بود و عدد بتا اومد پایین و سقط شد بنظرتون با این کار باعث شده خونرسانی خوبی ب جنین نشه؟‌

ن عزیزم سردرد تو بارداری نشونه خوبی نیست شما ب جای اینکه مشکلتو پیدا کنی یخ گذاشتی ک دردت اروم شه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاحالا نشنیده بودم برا درد یخ بزارن من برا پوستم خیار یخ زده میذاشتم میگفتن خوبه بعد یه مدت سینوزیتم عود کرد انقد سردرد میگرفتم چرا این کارو میکنی خب برو دکتر ببین درد ها برا چیه خب

عزیزم منم دوبار بتام مثبت شد بعد هیبی بی چک میزاشتم ک پررنگتر بشه اما هربار کمرنگتر میشد و منم ناامییدتر ازمایش میدادم متاسفانه افت بتا 

ب این میگن بارداری شیمیایی شماباید ازمایش ایمنی انقعادی بدی  من اینبار با امپپل انوکسا و قرص هیدروکسی کلروکلین بتام رفت بالا و الان پسرم بغلمه امیدوارم حال این روز منبرای شمااتفاق بیوفته

تیکر دوسالگی پسرمه
ن عزیزم سردرد تو بارداری نشونه خوبی نیست شما ب جای اینکه مشکلتو پیدا کنی یخ گذاشتی ک دردت اروم شه

کلا سردرد میگرن دارم نمیتونستم مسکن بخورم از یخ استفاده می‌کردم البته قطره میگرن هم داشتم اما تاثیری نداشت وقتی زیاد میشد

عزیزم منم دوبار بتام مثبت شد بعد هیبی بی چک میزاشتم ک پررنگتر بشه اما هربار کمرنگتر میشد و منم ناامی ...

واییییییییی واقعا لیلا خانوووووووم یعنی امیدم رو از دست ندم ؟ من دو بار سقط کردم سقط دومی این مدلی بود عدد بتاش خوب بود بعد یکهو افت بتا پیدا کرد اولی هم زیاد رشد نکرده بود ب خونریزی افتادم دکتر برام گفت باید برم آزمایشات سقط مکرر برام بنویسه علت مشخص بشه

عزیزم منم دوبار بتام مثبت شد بعد هیبی بی چک میزاشتم ک پررنگتر بشه اما هربار کمرنگتر میشد و منم ناامی ...

متاسفانه من تنبلی تخمدان هم دارم شدید نیست قرص کلوگوفاژ بهم داد تا خواستم استفاده کنم باردار شدم 

برا بارداری میشه بگین چیکار کردین ؟ ای کاش کامل توضیح بدی مثلا یک دکتر ادامه دادی و قشنگ داروها و آمپول ها استفاده کردی ؟

واییییییییی واقعا لیلا خانوووووووم یعنی امیدم رو از دست ندم ؟ من دو بار سقط کردم سقط دومی این مدلی ب ...

نه عزیزم چراناامید بشی توی تاپیکام هس ک بتام مثبت شده بود یه بارش با کاربری دیگهبودم   راست میگه دکترت منم ازمایشارو دادم.  

همینکه باردارمیشب خودش اوج امیدواریه. 

من باردارم نمیشدم ب راحتی

تیکر دوسالگی پسرمه
نه عزیزم چراناامید بشی توی تاپیکام هس ک بتام مثبت شده بود یه بارش با کاربری دیگهبودم   راست میگ ...

منم به راحتی باردار نشدم با دارو گیاهی باردار شدم بعد از ۸ ماه البته بار اول راحت باردار شدم‌ اما دومی باردار نشدم تا اینکه دارو گیاهی خوردم‌ جواب گرفتم