2777
2789
عنوان

سنگ کلیه😪😪😪

172 بازدید | 14 پست

دکتر به مامانم گفته ۶ تا سنگ داره که دوتاش دوسانتیه و بقیش کوچیکه توی هردوتا کلیش سنگ هس، ادرارش زیاده ولی خیلی کم میاد زیر دلش گاهی سیخ میزنه و دردش میگیره کیا سنگ کلیه داشتن؟ برای دکتر جای دیگه هم صبح میخواد اقدام کنه از راه گیاهی جوشونده‌ای چیزی هم جواب میده؟ 😥

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قطره سنکل استفاده کنن . آب خیلی زیاد بخورن.  لیمو ترش تازه استفاده کنن . نمک گوشت قرمز استقاده نکنن

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش بره سنگ شن ، بعد اول صبح یه لیوان آب ولرم با یه قاشق آب لیمو ترش بخوره در طول روز آب زیاد بخوره ، یه هندونه رو با پوست وآب  بپزه بعد بندازه مخلوط کن روزی یکی دو لیوان بخوره ، قطره سنگکل عالیه، توی خونه طناب بزنه بپر بپر کنه اینا تجربه من بود که سنگ دفع کردم البته برای مادرشما بزرگه اول حتما باید بره سنگ شکن کنه تا. خورد بشه و راحت دفع بشه