2777
عنوان

سحرخیزا بیاین😬

226 بازدید | 25 پست

من چیکار کنم خوابم درست شه😭

چن ساله ک ساعت۳/۴صب میخوابم

شوهرمیه هفته در میون شب کاره ، اگ برم خونه بابام شهرستان،اونا زود میخوابن خوابمم یکم بهتر میشه 

باز اون یه هفته ک شوهرم شب کاره بیدار میمونم... میترسم بخوابم

ترسمم از دزده

دوباره خوابم بهم میریزه

خسته شدم😭حتی تحت نظر دکترم بودم دارو خوردم خوب نشد

ب هیچی نمیتونم برسم یسالونیمه چن تا دکتر باید برم ولی نمیشه چون تا ظهر خوابم😑

راهی بلد نیسین ک درست شم😭

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند روز زود بیدار شو عادت میکنی کتاب باشگاه پنج صبحی ها رو بخون من خودم ی ماه ک ی ساعت بیدار میشدم ا ...

خریدم اتفاقا

هنوز نخوندم

راهکار برای بیدارشدنم گفته؟ 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
یه روز صبح شیش پاشو  ورزش کن کار کن خسته شی شب خوابت ببره ب بعد هم هر روز همین ۷ پاشو روزا خو ...

۷پامیشم دوباره میخابم😑😐

در طول روز فعالیت زیاد داشته باش که خسته بشی و ساعت ۹ بخوابی صبحم ساعت شش گوشیت و کوک کن زنگ بخوره پا میشی 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

به شوهرت بگو کارشو عوض کنه

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

شاید ویتامین های بدنت کم شده من برای موهام شروع کردم یه دوره زینک پلاس خوردم بعدش اونقدر توی بهتر شدن خوابم تاثیر داشت که نگو وقتی شب درست بخوابی صبح خیلی سرحال تر بیدار میشی. کپسول پاورفیت هم خیلی خوبه انرژی میده 

حالا من یسوال دارم چرا هروز هر شب هر دیقع سردرد دارم

شاید میگرن داری