2777
2789
عنوان

درس خوندن.....

142 بازدید | 15 پست

سلام ببخشید دررابطه بادرس خوندن میخواستم ببینم کسی اطلاعی درباره رشته هایی مثل کاردانی مدیریت اموربانکی یاحسابداری داره؟ مخصوصا مدیریت، درساش سخته یااسون؟ ریاضی یاحفظی؟ وایندش، دانشگاش و همه چیزش.....؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رشتم اقتصاد بوده .از بیخ بن ریاضی داره تا فارغ التخصیلی .فوق العاده سخت مخصوصا کسایی ک ریاضی ضعیف ...

این درسابرای حسابداری بود؟ اقتصادش مطمعنیدیکیه؟ یعنی اقتصادش نسبت به ریاضی تجربی ها سخت تره؟

چارت درسی هر رشته ای که تو نظرته رو سرچ کن برات میاره

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

مدیریت و حسابداری برای کار در بانک عالیه،اما نرو زیر شاخه مثلا امور بانکی 

بلکه مدیریت مالی بخون یا حسابداری،حتما هم باید تا لیسانس ادامه بدی،معدلم بالای ۱۸ نگهدار که بانک‌های خصوصی که بدون آزمون میخوان رو بتونی شرکت کنی،

دانشگاه خیلی برای بانک های خصوصی مهم هست،اگه این وسط مسطا روزومه خوب داشته باشی دیگه استخدامیت حتمیه،

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

درس های حسابداری شبیه فیزیک میمونه تا ریاضی 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
مدیریت و حسابداری برای کار در بانک عالیه،اما نرو زیر شاخه مثلا امور بانکی  بلکه مدیریت مالی بخ ...

یعنی میگیدحسابداری بهتره تامدیریت اموربانکی؟ تفاوت درساشومیدونید؟ اخه میخوام خیلئ سخت نباشه و ریاضی باشه بیشتر تاحفظیات برای همین به مدیریت مالی ایتافکرنمیکن

یعنی میگیدحسابداری بهتره تامدیریت اموربانکی؟ تفاوت درساشومیدونید؟ اخه میخوام خیلئ سخت نباشه و ریاضی ...

حفظی که ندارن زیاد شاید یکی دو درس،اما بیشتر فیزیک واره،متوجه منظورمه میشید؟

ریاضی یک فرموله جایگذاری میکنی،اما فیزیک باید درکش کنی و مفهومی بفهمی چی میخواد بعد مسله رو حل کنی،

حسابداری دستو بالت بازتره اگه بری ،

حفظی که ندارن زیاد شاید یکی دو درس،اما بیشتر فیزیک واره،متوجه منظورمه میشید؟ ریاضی یک فرموله جایگذا ...

ببخشید یعنی چجوری دست و بالم بازه؟ یعنی برای کسی که تجربی خونده رشته خوبی هستن اینادرکل؟

ببخشید یعنی چجوری دست و بالم بازه؟ یعنی برای کسی که تجربی خونده رشته خوبی هستن اینادرکل؟

منظورم برای استخدامیه

منظورم برای استخدامیه

کلا به نظر شما این دورشته ارزش خوندن دارن؟ نمیخوام الکی بخونم دوستدارم فایده داشته باشه چون دنبال کار هستم پیدانمیکنم کارخوب، اگه رشته واقعا خوبی که تلفیقی ازحفظیاتوریاضی داشته باشه سراغ دارید بهم معرفی کنید لطفا

من خودم عاشق روانشناسی هستم،میخوام ارشدم روانشناسی بگیرم،

اما خب ۹۰ درصد حفظی هستش،اما دیگه با پشتکار میتونی کلینیک بزنه،یا کلینیک کار کنی،و کم کمش مشاور بشی،

بنظر من هر رشته ای رفتی فقط اکتفا به دانشگاه نکن که مثل من با لیسانس کامپیوتر گوشه اتاق خاک بخوره،

دوستم با همین لیسانس من توی بهترین شرکت نرم افزاری کار کرد،حتی رایگان،الان براش سرو دست میشکنن،

باید همت داشته باشی،دانشگاه تنها هیچی یادت نمیده،خودت باید اساتید رو به چالش بکشی،بری جایی به عنوان کار آموز حتی رایگان کار کنی،اونوقت ببین چطوری آیندت روشن میشه،