2777
2789

نمیدونم مارکشو .اما نه اصلا ربطی به رشد نداره

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

تو رشد موثر نیست فقط ابرو رو لیفت میکنه چند ساعت

من کول ژل میخرم راضی ام

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی صابون و ژلا هستن ک حالت تقویتی دارن میتونی اون مدلارو بگیری 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
ژل تقویتی باید از داروخونه بگیری ژل ابرو ارایشی من استفاده کردم ولی میکرو بلدینگو کم رنگ کرد

من میترسم ابروهام ریزش پیدا کنه

السلام علیک یا ابا عبد الله
   حالا خوب میشه؟

اره خیلی والا من هر کیو دیدم ژل ابرو میزد چشم رنگی بود و بسیار خود شیفته بعد ازشون می پرسیدم چرا انقد ژل ابرو میزنید میگفتن برا اینکه چشم رنگی و  ابروهام بیشتر به چشم بیاد 😑امیدوارم شما از اونا نباشی که خود شیفته ان

میدونین چه مارکی خوبه عزیزم؟

عزیزم ژل ابرو جین اشلی اگ اشتباه نکنم مارک خوبیه 

صابون ابرو اسنس هم خوبه البته ن هر مدلیش 

اینم بگم من خودم تقریبا یک ساله استفاده میکنم و مشکلی برای ابروهام پیش نیومده خداروشکر 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
نه من چشم رنگی نیستم    

خدا رو شکر پس خود شیفته هم نیستی اینایی که چشم رنگی هستن(بلا نسبت نینی سایتی های عزیز بعضی ها رو میگم) واقعا خود شیفته هستن ولی شما ژل ابرو بزن خیلی خوب میشه