2777
2789
عنوان

کنکور ی ها بیایید

122 بازدید | 8 پست

به نظرتون ویدئو های درسی که داخل تلگرامه فکر کنم بشناسید از تاملند و کلاسینو 

از پارسال ببینم یا امسال 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

فرقی نمیکنن ک 

من از پارسال میخام ببینم دیگ امادس نمیخاد هعی بگردی بینم کجا گذاشتن

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
فرقی نمیکنن ک  من از پارسال میخام ببینم دیگ امادس نمیخاد هعی بگردی بینم کجا گذاشتن

مثلا برای نهایی هم میخوام ببینم هر هفته یک جلسه هی باید صبر کنم اونم از پارسال ببینم ؟ 

چون امتحانات سخت تر شده 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا برای نهایی هم میخوام ببینم هر هفته یک جلسه هی باید صبر کنم اونم از پارسال ببینم ؟  چون ام ...

مطالب ک همونن والا 

باز خدت میدونی

رشتت چیه

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
اره از پارسال میبینم طول میکشه بیاد هر هفته  تجربی عزیزم تو چی

ریاضی پشت کنکور

انشاالله موفق باشی عزیزم  ترمیم کردی امسال؟

ن من امسال اولین کنکورم بودش