2821
2789
عنوان

روتین پوستی

110 بازدید | 9 پست

سلام خانما ♥️ 

کسی محصولات روتین پوستی خوب که نتیجه گرفته باشه بلده معرفی کنه؟ 🌺

من پوستم کمی چربه و جوش میزنم اما جوشا حاد نیستن اگه محصولی بلدین که پوستو صاف و شفاف میکنه معرفی کنین و نحوه استادتون هم بگین ✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محصولات پوستی رو اغلب باید خودتون استفاده کنید به مرور زمان ببینید به پوستتون می‌سازه یا نه، چون شرایط پوست هر فرد با بقیه متفاوته.

اما برای جوش‌هاتون حتما از شوینده و تونر استفاده کنید، جمع شدن آلودگی روی سطح پوست باعث ایجاد جوش یا تشدیدشون میشه.

من از شوینده درماسیف استفاده کردم خیلی برام مناسب بود تونر هم سینره. بعد از استفاده از شوینده و تونر هم آبرسان استفاده کنید. 

اگر هم جوش‌هاتون تبدیل به لک میشه، ماسک خونگی عسل و دارچین خیلی موثر هست.

محصولات پوستی رو اغلب باید خودتون استفاده کنید به مرور زمان ببینید به پوستتون می‌سازه یا نه، چون شرا ...

تونر سینره برای چ پوستی خریدید؟

اوایل استفاده جوش نزدید؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

عزیزم شما باید محصولات پوست چرب رو استفاده کنین

جوش میزنین چون پوستتون دهیدراتس و نیاز به آبرسانی داره

اول میسلار واتر بزنین(مارک سینره،دافی و...)اگه ایرانی بخواین هست دوم شوینده میزنین نیتروژینا خیلی خوبه سوم تونر میزنین من تونر ویتالیر استفاده میکنم خیلی واسم سازگاره بعدش دور چشم اگه قیمت مناسب بخواین نئودرم و درمالیفت دور چشم سیمپلم خیلی خوبه

بعدش آبرسان که من خودم آبرسان راکوتن استفاده میکنم خیلی راضیم آبرسان و مرطوب کننده نیتروژینا هم خیلی عالیه

و بعدش بالم لب میزنین و تمام

بالم لبمم نئودرم هست خوبه راضیم ازش 

تعریف بالم لب وازلین و هیدرودرم هم شنیدم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792