2777
2789
عنوان

سلام

425 بازدید | 20 پست

@nitht

میشه بگی تو کدوم تاپیک کلاهبرداری تگت کردن و ریختن سرت و گفتن فشار خوردی؟ 

البته من با بعضی رفتارهاشون آشنام. اینکه به حای حرف زدن میزن میگردن اون پستی که گذاشتی و نقطه ضعفت هست رو لایک میکنن و به این کارشون میگن هوش اجتماعی بالاااااااا. 

سلام

با اینکه یه بار عذرخواهی کردین بازم دنبال جنجال هستین

میتونید برید توی تاپیک یکی مونده به اخر من ببینی ایشون چه کرده 

منم بعد کامنتاشون تگشون کردم ببینن فقط من نیستم که اون تاپیک رو نشر دادم

که بهشون برخورد و یهو سناریو رو عوض کردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام با اینکه یه بار عذرخواهی کردین بازم دنبال جنجال هستین میتونید برید توی تاپیک یکی مونده به اخر ...

چرا اینجایی؟ نه واقعا چرا اینجایی؟ من اسمی از شما اوردم؟ کاری به شما داشتم؟ اشاره ای به شما داشتم؟ خیلی برام جالبه، تاپیکهای منو نگاه میکنی؟ 

حالا که درگیر هستی لازمه بگم من شما رو کامل از فکرم خارج کردم. تاپیکی رو امروز اتفاقی دیدم این کاربر اونجا کامنت گذاشته بود و گویا جای دیگه در یک تاپیک کلاهبرداری تگش کردن. تاپیک کلاهبرداری درمورد یک باند حرفه ای گداها در سایته. علاقه ام به تاپیک مورد نظر اینه که من فکر میکنم کاربری به نام جولان در این قضیه همدست گداها نیست. چون قبلا چند بار باهاش صحبت کردم. میخوام اون تاپیک کلاهبرداری رو ببینم. ربطش رو هم به شخص شما الان متوجه نمیشم. 

میخوای دوباره ازت معذرتخواهی کنم؟ باشه، هرزمانی هرچیزی گفتم که حتی اسمی از شما نبود، اثری از شما نبود اما به خودتون گرفتید من همینجا ازتون معذرتخواهی میکنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجایی؟ نه واقعا چرا اینجایی؟ من اسمی از شما اوردم؟ کاری به شما داشتم؟ اشاره ای به شما داشتم؟ خ ...

اینجام چون تاپیکتون توی تاپیک ها تازه بود. 

ویوالدی این نقش بازی کردنهاتون یه خورده نخ نما شده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اینجام چون تاپیکتون توی تاپیک ها تازه بود.  ویوالدی این نقش بازی کردنهاتون یه خورده نخ نما شده

باشه باشه. شما فکر کن نقش بازی میکنم. فکر کن من چون خیلی بدبختم  درگیر شما هستم. خیلی عقده ای ام. سرخورده ام. به هیچی تو زندگیم نرسیدم. ارامش روان ندارم و برای جبران همه اونها، به یک نفر همه چی تمام، شجاع، دانا، خونسرد، با اعتماد به نفس بالا حسودی میکنم و میخوام حالش رو بگیرم و اذیتش کنم. باشه شما این فکر رو بکن که با یک موجود روانی  لو لول طرفی. اوکی؟ دیگه از نخ نما شدن هم دراوردم قضیه رو. 

باشه باشه. شما فکر کن نقش بازی میکنم. فکر کن من چون خیلی بدبختم  درگیر شما هستم. خیلی عقده ای ا ...

دلیل اینکه گاهی مدام به بقیه گیر میدی و گاهی در مورد خودت اینجوری حرف میزنی چیه؟

بارها بهتون گفته ام سایت برای همه جا داره

لازم نیست انقده تکانشی باشید

دلیل اینکه گاهی مدام به بقیه گیر میدی و گاهی در مورد خودت اینجوری حرف میزنی چیه؟ بارها بهتون گفته ا ...

باشه. شما درست میگی. لطفا ریپلای نکن. من شما رو از ذهنم خارج کرده بودم. لطفا اذیت نکن. 

باشه. شما درست میگی. ل طفا ریپلای نکن. من شما رو از ذهنم خارج کرده بودم. لطفا اذیت نکن. 

بعد از این وقتی کسی رو از ذهنتون خارج میکنید در موردش تاپیک نزنید. اینجوری قابل باورتره

بعد از این وقتی کسی رو از ذهنتون خارج میکنید در موردش تاپیک نزنید. اینجوری قابل باورتره

چشم. چشم. چشم. 

باز هم میگم اگر گاهی تاپیکی زدم و هیچ نشانه ای از شما نبود ولی به خودتون گرفتید، تذکر بدید معذرتخواهی میکنم. 

سلام گلم توتاپیک بانویی آریایی بودچه جالب قبل من تشریف آوردن  اینجاسه روزه درگیرمنن هرجامن هستم اینازودترمن میان توپستهاشون یه سره درباره ی من حرف میزنن پست اخرفک کنم باشه واسه بانوآریایی بازنشرتاپیک دخترگرانبهاست ظاهرا

سلام گلم توتاپیک بانویی آریایی بودچه جالب قبل من تشریف آوردن  اینجاسه روزه درگیرمنن هرجامن هستم ...

ممنونم. اسم کسی رو نیار خیر ببینی. 

من اسم نمیارم  و اصلا مد نظرم هم نیستن، وضعم اینه. باشه میرم تاپیک بانو اریایی رو میبینم. من الان میخوام تکلیفم درمورد جولان روشن بشه. 

میرم میبینم. 

شماشهامت داشتیدتاپیک زدیدهمون سه روزپیش اونایی که رفتارشونودیدن توخصوصی اومدن گفتن چه داستانهایی دارن چندنفرهستن گروه هستن وقبلناچه کارهایی کردن ظاهراتعلیقم زیادشدن میگم متاسفانه من شناخت نداشتم هوش اجتماعی روخوب اومدیدهوش اجتماعی یعنی ازیه خانواده داغون شوهرپیداکردن یایه سری مطالب ازیه سری کتاب پیداکردن منتشرکردن 

شماشهامت داشتیدتاپیک زدیدهمون سه روزپیش اونایی که رفتارشونودیدن توخصوصی اومدن گفتن چه داستانهایی دار ...

برام مهم نیست واقعا. لطفا شما هم چیزی نگین.

اگر میشه لینک تاپیک بانو اریایی رو بده. هر چی میگردم پیدا نمیکنم. 

ممنونم. اسم کسی رو نیار خیر ببینی.  من اسم نمیارم  و اصلا مد نظرم هم نیستن، وضعم ای ...

عزیزم من فقط گفتم توتاپیک بانویی اریایی که بازنشردخترگرانبهابوده اگه ناراحت بشه اسم تاپیکشوبیاریم دیگه عجیبه دیدی که حتی تاپیک مرتبط بامن هم پیدامیشن اونم که گفتم شوهرکردن و.....باخیلیهاهستم که سایت روکردن چاله میدون