سلام دوستان ازتون میخوام قبل از هر قضاوت و دعوایی یکم درکم کنید.من یه دختر خیلی احساساتی و شاعرم. چند سال از یه پسری توی فامیل دورمون خوشم میومد اما هیچوقت نرفتم پی اش. پارسال همین موقع ها خودش اومد سمتم فرصتی خواست برای اشنایی به قصد ازدواج.منم از خداخواسته قبول کردم تمام احساسات تلنبارشده مو براش خرج کردم چندبار پول خواست دادم ولی برگردوندا. الان مشکلم اینه ایشون ذاتا ادم خشک و بی احساسیه حتی با خانواده خودش چندین بار باهاش صحبت کردم گفته بخدا میدونم حق داری اما من ذاتا اینجوریم چندبار کات کردم نذاشته گفته تغییر میدم خودمو یه مدت تظاهر میکنه انگار اما باز برمیگرده اصل خودش، پیام،زنگ، حرفای عاشقانه و... خیییلی درصد پایین. من افسرده شدم دیروز بهش زنگ زدم گفتم واقعا چرا اینجوری هسی میگه بخدا من ذاتا اینجوریم روانیم اخلاقم مزخرفه نمیتونم ابراز علاقه کنم بلد نیستم ولی میخوامت. اخه من چکار کنم الان کات کنم؟
اینم یادم رفت بگم بهم گفت که یه مدت دیگه هر روز هم شده همو ببینیم تو اخلاق واقعی منو ببین خودت میگی برو . این حرف خیلی خوردم کرده چرا باید منتظر باشه من خسته شم بره؟
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
منم همینم اتفاقا همینجوریم شد با رلم و الانم کلا رابطمون معلقه ولی واقعا دست خود ادم نیس ک همینجوریه ...
اره میبینیم کنار هم بودنی فوق العاده شوخه ، حتی من عصبانی باشم در اوج عصبانیت میخندونه ، میگه درکت میکنم ، کادو نه اما بوس میکنه و خیلی هم میگه مراقب خودت باش بعد میگم چرا ابراز علاقه نمیکنی میگه همون مراقب خودت باش ابرار علاقه ست😑