2777
2789
عنوان

ماکولای چشم

6012 بازدید | 44 پست

بیایید کمی صحبت کنیم. 

یک هفته هست که فهمیدم چشم‌هام دچار عارضه ماکولا شده. خب... بیماری‌ای هست که هیچ درمانی نداره و در نهایت به نابینایی ختم میشه. تنها کاری که میشه کرد اینه که روند بیماری رو کند کنم.

خیلی جوونم خیلی... هنوز کارهای زیادی مونده بکنم. سیاحت، دیدن سنتها و زیباییهای شهرهای دیگه، شروع مجدد دانشگاه، درآمدزایی و....

هنوز تو شوکم.

یعنی دنیای نابینایی چطوریه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم خیلی سخته مصرف مکمل مخصوص چشم که لوتیین داره برای کند کردن اثر بیماری تاثیر داره 

مرسی که اومدی❤

اره من تمام تلاشم رو می‌کنم اما بعید می‌دونم طاقت این اتفاق رو داشته باشم. هر طور تصور می‌کنم نمی‌تونم.

حتا دیگه نمی‌تونم ازدواج کنم یا بچم رو بغل بگیرم‌.

از الان درآمد زایی شروع کن تا جایی که برات ممکنه برو دیدنی‌ها رو ببین این بیماری نابینایی مطلق ندار ...

من شاغلم. ولی درآمدم کفه وزارته. که اونم کفاف زندگی رو به خاطر گرونی و قسط نمیده. اتفاقا اصلا هم ولخرج و اهل خرج نیستم یعنی نیست که خرج کنم.

نمی‌دونم چکار کنم تا وقتی می‌بینم پول بیشتری بدست بیارم.

همه اینها باعث شده که بیام اینجا و باهم کمی صحبت کنیم.

بهتر اگه خانوادت میتونن بهت کمک کنن با هم کاری راه بندازین که هم درآمد زا باشه و هم بتونه بعدها سرگرمی باشه

حالا میشه کارای خونگی باشه یا فروشگاه محصولاتی کهفروشش راحت باشه

عکس بینی صفحه 1709
بهتر اگه خانوادت میتونن بهت کمک کنن با هم کاری راه بندازین که هم درآمد زا باشه و هم بتونه بعدها سرگر ...

ممنونم از راهنماییت.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مهم‌تر ممنونم ازین‌که  کنارم بودی همین گپ و گفت کوتاه حالم رو بهتر کرد❤🙏🏻💐

امیدوارم قشنگ‌ترین اتفاق‌ها توی زندگیت بیفته😊

میشه لطفا دعوت دوستی منو بپذیرید سپر بلا جان امروز چشم پزشکی بودم احتمال بیماری ماکولا دادن  ...

منم همینطور،😭😭😭😭😭الان عکس گرفتم پریروز دکتر بودم ، دکتر نوشته بود ماکولا ،😭😭😭😭

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
دکتر رفتم. و خب قبلش هم کمی شک داشتم چون عینکم جوابگو نیست. وقتی هم رفتم دکتر جوابهایی که میداد کلا ...

منم دکتر گفته ماکولا ،😭شما در چه حالی من لکه دایره ای، میبینم 😭

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
منم همینطور،😭😭😭😭😭الان عکس گرفتم پریروز دکتر بودم ، دکتر نوشته بود ماکولا ،😭😭😭😭

الهی...😔😔😔😔

خیلی درکت می‌کنم.

ببین بهترین کار اینه که باهاش کنار بیایم و فراموش کنیم که درگیر چی هستیم.

اینطوری هم استرس کم‌تری داریم و هم از زندگی لذت می‌بریم.

البته جدی گرفتن توصیه پزشکی و مراقبت هم مهمه.