خانما من مامانم روماتیسم داره خودمم دارم توی شهرمون هرچی دکتر بوده رفتیم هیچ کدوم داروی خوب نمیدن بنظر شما توی چه شهری و چه دکتری بریم والا مامانم دیگه داره از پا میفته بنده خدا
مامان من زیرنظر ماندانا رضازادس ساختمان خاتم الانبیا
چندساله روماتیسمش خاموش شده
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
دقیقا مامانم پیش هرکی میره میگن درمان نداره فقط پیشگیری
اره دیگه برین پیش همین خانم دکتر کارشون خوبه
بخاطر مامانم کل خونه رو از زیر و رو شوفاژ کشیدیم که سرما نخوره بهش
بازم بی فایدس