2777
2789
عنوان

خیلی خستم.. 💔

450 بازدید | 46 پست

مغزم خیلی کم آورده 

مشکل پشت مشکل 

خسته شدم.. 

همه آرزوهام نابود شدن.. از طرفی نیومدم درد و دل 

چون‌ خودتونم هزارتا مشکل دارید 

چقد زندگیا طاقت فرسا شده😔

امیدوارم شما برسید به چیزایی که میخاید❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم منم مث یه اینه دق شدم واس خودمو خانوادم ایشلا مشکل همه حل شه یا حداقل از یه مشکل به مشکل دیگه بره من حاضرم چندین مشکل داشته باشم ولی هی بایه چیز تکراری و قدیمی دستو پنجه نرم نگنم 

زندگیم رو تکراره.... 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
نور امید داره بهت چشمک میزنه  دوردستو نگاه کن خوشگل من🫂

بیخیال 🥲🥲💔

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
بیخیال 🥲🥲💔

یه روزایی هست که دلت نمیخاد تموم شه 

دلت میخاد خودت تموم شی

ولی همون روزم شب میشه و خورشید باز صبحش طلوع میکنه

پس ارزش نداره روح قشنگتو برا چیزی که میگذره ازار بدی ❤️

..dental stu
نور امید داره بهت چشمک میزنه  دوردستو نگاه کن خوشگل من🫂

پس چرا من هیچی حس نمیکنم 

هر روز بدتر از دیروز 

بخدا نیومدم ناله کنم و چمیدونم انرژی منفی بفرستم حال شما کاربرا هم بدتر شه.. 

یکم دلم سنگینی می‌کرد نفهمیدم چطور تاپیک زدم💔

منم مثل توم نه شوهری ک آدم تو خونه خودش باشه  نه کاری ن پولی خیلی داره بد میگذره این روزا

عزیز دلم 

انشالله این روزا برات روزای رسیدن باشه به چیزایی که میخای❤️

ممنونم عزیزم منم مث یه اینه دق شدم واس خودمو خانوادم ایشلا مشکل همه حل شه یا حداقل از یه مشکل به مشک ...

نه مال من تتوع داره😂ولی خب همشون بدون رسیدن💔

سخته نه؟ اینکه همش بخای و نشه.. 

پس چرا من هیچی حس نمیکنم  هر روز بدتر از دیروز  بخدا نیومدم ناله کنم و چمیدونم انرژی منف ...

منتظری به خودت دلدتری میدی ولی بازم نمیشه اینکه بدههه این انتظار بیهوده ادمو نامید میکنه 

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی..

چه فایده که به هیچ کدوم از خواسته هام آمین نگفت.. یا اگه میده چند سال بعد میده که هیچ ذوقی بابتشون نداشتم. 

در هرصورت ممنون

نه مال من تتوع داره😂ولی خب همشون بدون رسیدن💔 سخته نه؟ اینکه همش بخای و نشه.. 

خیلی خیلی دیگه نایی نمونده برام که حتی اگر تموم شه بتونم دوباره سرپا شم همهچیز عین دیروز عین یه ماه پیش هیچ اتفاقی نمیوفته ...