2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
عزیزم بگو تا تو دلت نمونه🥺❤️

از کودکی دست هام لرزش شدید داشت..ارثی هست و تا حدی هم استرسی و مضطرب هستم همیشه چند ساله پوکساید مصرف میکنم کمی اضطرابم را کنترل میکنه اما لرزش دست هام تحت کنترلم نیست..مانع خیلی کارهایی شد که دوست داشتم انجام بدم..من میتونستم از هنر دست هام استفاده کنم اگر سالم بود..ده ساله ازدواج کردم اما دکتر گفت هیچ وقت بچه دار نمیشیم.. مستاجری و خیلی مسایل دیگه بهم فشار آورده جلوی هیچ کس هم بروز نمیدم اما روحم خسته شده      

بقول کسی چیزی رو که نمیشه تغییر داد باید پذیرفت هیچ کس کامل نیست هر کسی عیب و ایرادی داره نقاط قوتتو برجسته کن تا نقاط ضعفت به چشم نیاد

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
بقول کسی چیزی رو که نمیشه تغییر داد باید پذیرفت هیچ کس کامل نیست هر کسی عیب و ایرادی داره نقاط قوتتو ...

ممنون طوبی جان از نظرت..درسته 👌👌 بعضی مسائل را باید پذیرفت اما وقتی در بطن جامعه نقصهات ضعف و ناتوانیت را به رخ میکشن، اون حالت صلح و پذیرشی که سعی کردی با خودت داشته باشی آسیب میبینه و کم میشه..اینطور مواقع عقلم زائل میشه و فقط اشکهام بی صدا میاد..توی خلوت خودم و امید دارم خدا اشکهام را ببینه، اون بخشی از زندگیم که قابل تغییر هست را باب دلم تغییر بده.. مرسی دوست عزیز💙🌷    

عزیزم پیداست که از عقل و شعور بالایی برخورداری که این باعث خرسندیست امیدوارم اینقدر قوی بشی که شاد و خوشحال از کنار هر مشکلی بگذری

عزیزم پیداست که از عقل و شعور بالایی برخورداری که این باعث خرسندیست امیدوارم اینقدر قوی بشی که شاد و ...

طوبی جان این نظر لطف شماست ممنون از انرژی مثبتت، درست می‌فرمائید، امیدوارم توان اینو داشته باشم که بیشتر روی خودم کار کنم و قوی تر بشم..این دنیا با آدمهای ضعیف و حساس سر سازگاری نداره..☘👌💙