2777
2789
عنوان

زبان

74 بازدید | 7 پست

کسی هست ک مسلط باشه ب زبان انگلیسی ؟ من از بچگی میرفتم کلاس وسطا چند سالی ول کردم ولی باز میرم چیز خاصی یاد نمی‌ده و واقعا این همه سال وقتم تلف شده 

اونایی ک کامل بلدید میشه بگید چجوری شروع کردید و یاد گرفتید همه چی رو ؟ 

من همین جا تو دوران متاهلی با یکی اشنا شدم 

بعد واسم کلاس گزاشت . طبق تایمی ک خودم میگفتم -

خیلی خوب بود خداخیرش بده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صفره صفر بودم 

یعنی نه الفبت نه یسری کلمات ساده ... هیچی بلد نبودم و از پایه شروع کردم ولی با علاقه و صبر و حوصله 

خسته شدم زده شدم مخصوصا وقتی امریکن بودم ولی باز ادامه دادم هیچ وقت ول نکردم 

زبان انگیزه و پشتکار میخواد اگه قرار بود تو مدت خیلی کوتاه تموم بشه ک الان همه فول بودن خب پروسه سختی داره 

آموزشگاه خیلی موثرع خب من تو آموزشگاهی هم از لحاظ امکانات هم بار علمی خیلی اوکی بود ... محیطشو خیلی دوسداشتم به چشم جایی ک اجباره نگاه نکردم بهش واقعا فان بود حتی وقتی ایلتسم تموم شد بعدش ترمای Free گذروندیم چون استادمون فوق العاده خوب بود و زبان نقطه پایان ندارع هرچقدر بخونی بازم چیزای برای یادگیری هست .. کار خاصیم انجام ندادم فقط تمرین و تکرار مستمر .. فیلم کتاب و .. 

الآنم ک خودم تدریس میکنم🙂

من صفره صفر بودم  یعنی نه الفبت نه یسری کلمات ساده ... هیچی بلد نبودم و از پایه شروع کردم ولی ...

و همچنان مطالعه دارم چه برای چیزایی ک می‌خوام تدریس کنم چه خارج از کتاب این توصیه ای بود ک استادم کرده بود ک خارج از چیزایی ک لازمه هم درحال مطالعه و آپدیت کردن خودتون باشین ...

برای سن خودمون همین مواردی که همه نوشتند و باز هم دیدن فیلم و سریال زبان اصلی به عنوان مکمل و کلاسهای آنلاین و حضوری خوب که تعدادشان کم نیست.

برای بچه های خیلی کوچیک خیلی راحت و بدون معلم و کلاس و آموزش میتوانند به راحتی زبان را مثل زبان مادری یاد بگیرند. پسر خودم به همین روش یاد گرفته، برای آشنایی با این روش ساده و موثر پست دوزبانه شدن، بایدها و نبایدها را در من و مامان بخون.

https://www.instagram.com/manomamanemaadshop