2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

معمولا مردا واسه کسایی که دوسش دارن خرج میکنن که

اره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آفرین. ‌‌.میگه مجبورم بخاطر آبروم 

بیشترتوضییح بده  هیچکس نمیادبگه چون ماشین زیرپاخانمش ارزونه ابروفلان مردرفته

آفرین. ‌‌.میگه مجبورم بخاطر آبروم 

یعنی اگه ماشین زیر پای زنش نباشه ابروش میره؟

داره الکی میگه

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
آره داره خیانت میکنه 

خب پس مطمئن باش دروغ ام میگه

رابطه با مرد زن دار اشتباه محض و قطعا تبعاتش دامن گیره به نظر من

خیلی قصدش جدیه بعد از اینکه طلاق گرفت و شناسنامه آورد میشه ارتباط گرفت باهاش در غیر این صورت فقط بازی خوردن بنظر من