2777
2789
بیا برات لالایی بخونم 

بخون عشقم 😌🤭

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بغل مامان ملیسا 🫂🤣🤣🤣

😐😐🤣🤣🤣دیوونه

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
ازمایش تیتربتادادم ازدیبش نخابیدم ساعت ۱ طهرحاظر الانم خابم نمیره ازاسترس ای وی اف داشتم برام دعاکن

الهی به حق این روز که سوم امام حسین ع هست بار دار باشی عزیزم👶 

درکت میکنم

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
گمشو کثافت خوبی بهت نیومده 😒

😂😂🤭 خب حالا قهر نکن بخون اومدم بغلت🫂

الهی به حق این روز که سوم امام حسین ع هست بار دار باشی عزیزم👶  درکت میکنم

قربونت بدم روز اول محرم انتقال داشتم امیدم فقط به امام حسین

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
😂😂🤭 خب حالا قهر نکن بخون اومدم بغلت🫂

باشه عشقم😂😂 عروسک خوشگل من بیشن کنار دل من شب شد بالا کن شب شد لاله من دختر ناز و خوب من نازنین محبوب من شب شد بالا کن... شب شد لاله کن 

تا۴ونیم صبح خواب نرفتم الانم بیدار شدم 

خستم

نمیدونم برم باشگاه یا نه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

باشه عشقم😂😂 عروسک خوشگل من بیشن کنار دل من شب شد بالا کن شب شد لاله من دختر ناز و خوب من نازنین مح ...

باید میگفتی صبح شد لالا کن 🤣🤣😔