2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چن وخت خوردی؟ واقعا کبدت پاکسازی شد؟

خار مریم و خودم عرقشو کشیدم  یه بطری ۱ونیم لیتری خوردم هر روز صبح ۱فنجان  سعی کن اون بطری تو یه ماه تموم بشه  با اصلاح غذا و خوردن  لیموی  زیاد  اره پاکسازی سده

خدایا شکرت
خار مریم و خودم عرقشو کشیدم  یه بطری ۱ونیم لیتری خوردم هر روز صبح ۱فنجان  سعی کن اون بطری ...

میشه بگی چجوری عرقشو کشیدی ببخشید گلم

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
میشه بگی چجوری عرقشو کشیدی ببخشید گلم

منطقع ما کوهستانیه  رفتیم از کوه چیدم  اوردم خونه با قابلمه کشیدم  یه قابلمه بزرگ و پر اب وخار مریم کردم  یه قابلمه کوچیکترم گذاشتم وسط در قابلمه رو بر عکس گذاشتم وقتی جوشید روی در قابلمه یخ میزاشتم  اب میشد بازم  ۱ساعت طول کشید

خدایا شکرت

سیر خام برای همه چیز خوبه 

من کمردرد دارم یه جا خوندم هر روز ناشتا سیر خام بخوری  کمردرد رفع میشه

امروز روز اول بود خوردم

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
منطقع ما کوهستانیه  رفتیم از کوه چیدم  اوردم خونه با قابلمه کشیدم  یه قابلمه بزرگ و پ ...

مرسی گلم

من باید بجوشونم بعد بخورم 

استارتر همون سیر خام رو هر روز بخور معجزاتش رو میبینی   اگر ناشتا اذیت میشی میتونی بعد از شام بخوری 

حدیث هم داریم سیر هفتاد نوع بیماری رو درمان میکنه 

من عفونتم رو با خوردن سیر خام درمان کردم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
استارتر همون سیر خام رو هر روز بخور معجزاتش رو میبینی   اگر ناشتا اذیت میشی میتونی بعد از شام ب ...

نمیدونم برا کبدم خوب هس یا ن ؟

نمیدونم برا کبدم خوب هس یا ن ؟

نت حتما یه سرچ بزن 

ولی احتمال زیاد حتما تاثیر داره