2777
2789
عنوان

ازدواج زوری

580 بازدید | 9 پست

حالم بده😞 

پسر خالم خواستگارم پسر خوبی هم از نظر ظاهر هم از نظر مالی.. شغلش ام تو استانداری 

وضع مالیش ام خوبه باباش شرکت داره با این همه خوبی من دوسش ندارم ولی مامانم هر جا میشینه میگه این عروس خالش اصن کارایی می‌کنه حتی خواستگار میاد برام نمیزاره پاشون برسه به خونه جواب رد میده واقعاً حالم بده هر چقدرم میگم نمیخوامش میگه خودتو سیاه بخت نکن تو اول و آخرش عروس خالت هستی  😞

بعضی وقتا می‌شینم گریه میکنم چون واقعا توجیح نمیشه که من دوسش ندارم حرف حرف خودشه 🙁

گذشتم از گذشته ای که گذشت‍ـ :)
پس ب مادرتون بگید خودت باهاش ازدواج کن😐به نظر من هر خاستگار خوبی اومد که میخواستین سریع به پدرتون ب ...

مشکل اینجاست پدرم فوت کرده اگر اون بود نمیزاشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینجاست پدرم فوت کرده اگر اون بود نمیزاشت

خدا رحمتشون کنه 

پس شما برای ازدواج نیاز به اجازه کسی ندارید مگر اینکه جد پدریتون در قید حیات باشن 

زندگیتون رو بخاطر کسی خراب نکنید البته در مورد بقیه هم عاقلانه فکر کنید 

یه ترس شده برام .. بعضی شبا خواب میبینم جوری که با گریه بیدار میشم .

هیچکس ام حرفم قبول نمیکنه همه چشمشون به ثروتی که اون داره توجه دارن نه احساسات من 😞

یبار جدی به مامانت بگو زن این بشم بعد  چشم دنبال مرد غریبه باشه خوبه ؟! دوست داری اینجوری رسوای عالم بشم ؟! یجوری جدی بگو چشمش بترسه واقعا 

بگو ازدواجی که زوری باشه عقد باطله  یه نسل رو به فنا می دی با اینکارت مادر من

یبار جدی به مامانت بگو زن این بشم بعد  چشم دنبال مرد غریبه باشه خوبه ؟! دوست داری اینجوری رسوای ...

میگه عشق تو زندگی به وجود میاد 😑🤦🏻‍♀️