2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم میخام

۱-   شما را به محفل یا مجلسی که علاقه نداری دعوت خواهند کرد که دراین مجلس حقایقی از این نیت برایت آشکار خواهد شد پس از آن خوابی خواهی دید که بر اثر آن خواب از خواب غفلت بیدار می شوی
۲-   پیری از پیران طریقت را خواهی دید که نصایح او کار ساز است
۳-   سوره مبارکه بقره از آیه ۱۰ تا ۷۰ را باحضور قلب و معنی بخوان که گشایش حاصل می شود
۴-   یکی از دوستان و اقوام مشکلی دارد که با شما درمیان می گذارد به او محبت کن
۵-   دست از وسواس و تردید و دودلی بردار که افت اصلی زندگی شماست
خدایا دستمو ول نکن 💙
من میخام 

قدم در راهی گذاشته اید که فکر حسودان و رقیبان شما را نگران کرده است اما نگران نباشید. با توکل بر خدا و تلاش برای کسب روزی حلال در آینده نزدیک از همه آن ها پیشی خواهید گرفت.

برای موفقیت باید از علم و عقل و درایت خود استفاده کنید. انسان نیکوکاری هستید و به زودی پاداش کارهای خوب خود را دریافت خواهید کرد و سختی ها تمام می شود.

خدایا دستمو ول نکن 💙
قدم در راهی گذاشته اید که فکر حسودان و رقیبان شما را نگران کرده است اما نگران نباشید. با توکل بر خدا ...

ای خداااا....تشکر صلوات میفرستم برات دوست عزیز 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

میشه بگیری

مدتی است گوشه گیر و منزوی شده ای و در خود فرو رفته ای و از شادی و تفریح گریزانی. زندگی در نظرت تیره و تار است. چشمهایت را باز کن و غصه ها را دور بریز. راهت را با چراغ راهنماییهای کسی که به او اطمینان داری روشن کن زیرا که اگر به همین روش ادامه دهی به هیچ جا نمی رسی و هر روز غمگین تر و ملول تر می شوی. قبل از آنکه دیر شود به خود بیا و دست به زانو بزن و از جا برخیز.

خدایا دستمو ول نکن 💙
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز